Οργισμένος ο Brad Pitt με την Angelina Jolie για την αίτηση διαζυγίου: “Άνοιξε τις πύλες τις κολάσεως”

Στους δυο, τρίτος δεν χωρά και η Angelina Jolie φαίνεται να το ξέρει καλά αυτό. Η Χολιγουντιανή σταρ παίρνει διαζύγιο από τον Brad Pitt και ο πόλεμος ξεκινά. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz με τα 6 παιδιά και τη ζωή σαν παραμύθι απέδειξε πως τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο… ακόμη και στον κόσμο των Brangelina

Η είδηση για το χωρισμό “έσκασε” σαν… βόμβα, με την Jolie να καταθέτει αίτηση διαζυγίου την περασμένη Δευτέρα. Η διάσημη ηθοποιός κάνει λόγο για αγεφύρωτες διαφορές και ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας στον σύντροφό της επί 12 χρόνια να επιτραπεί μόνο η νομική επιμέλεια.

Οι φήμες δεν άργησαν: Η Angelina διαφωνούσε με τις μεθόδους του Pitt στο μεγάλωμα των παιδιών, φέρεται να τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Allied Marion Cotillard (μέχρι και ντετέκτιβ φέρεται να είχε προσλάβει), για «θέματα θυμού», για χρήση ουσιών (μαριχουάνα) και αλκοόλ. Επισήμως, και οι δυο ζήτησαν να προστατευτεί η ιδιωτικότητά τους και κυρίως τα ίδια τα παιδιά.

Έξαλλος, ο Brad Pitt τα “χώνει” στην άλλοτε αγαπημένη του Angelina λέγοντας σε φίλους, σύμφωνα με το TMZ, πως εκείνη τους έκανε όλους στόλο και: “Άνοιξε τις πύλες τις κολάσεως”. O διάσημος ηθοποιός είναι οργισμένος με την (πρώην πια) σύντροφό του, κατηγορώντας την πως θέτει τα παιδιά τους σε κίνδυνο όταν αφήνει να εννοηθεί πως ήταν κακός πατέρας, είχε ξεσπάσματα θυμού, έπινε και κάπνισε μαριχουάνα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Brad παρακαλούσε τις τελευταίες μέρες την Jolie να χειριστούν το διαζύγιο σαν ενήλικες. Ήθελε, λέει το περιβάλλον του, ένα χαμηλών τόνων διαζύγιο για το καλό των παιδιών. Αντίθετα, η Jolie ζήτησε να έχει αποκλειστικά την επιμέλεια των παιδιών τους, αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν είναι καλός πατέρας και τα θέτει σε κίνδυνο. “Ο Brad είναι θυμωμένος με την Angelina και φοβάται για τα παιδιά”.



Read More

And More