Oscars 2016: Η υποψηφιότητα του Silvester Stallone σπάει ένα ρεκόρ!

Ένα χρυσό αγαλματίδιο διεκδικεί ο Silvester Stallone στην 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. O ηθοποιός είναι υποψήφιος για την ταινία “Creed” στην κατηγορία β’ ανδρικού ρόλου. Όλοι λένε πως ο διάσημος πρωταγωνιστής θα φύγει από το Kodak Theatre κρατώντας το Όσκαρ. Ακόμα όμως κι αν δεν συμβεί, έχει καταφέρει να σπάσει ένα ξεχωριστό ρεκόρ!

Ο Stallone ήταν υποψήφιος 39 χρόνια πριν για τον ίδιο ακριβώς ρόλο, του Ρόκι Μπαλμπόα στο «Rocky» του 1976. Σπάει το ρεκόρ των περισσότερων χρόνων που μεσολάβησαν ανάμεσα σε δύο υποψηφιότητες και μάλιστα για τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα.

Προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ηταν ο Paul Newman που είχε παίξει τον Fast Eddie Felson το 1961 στο «The Hustler» και ξανά το 1986 στο «Χρώμα του Χρήματος» του Martin Scorsese. Στην δεύτερη περίπτωση πήρε και το Οσκαρ. Κάτι που πιστεύουμε θα συμβεί και με τον Silvester!

Το TLIFE θα σου μεταδώσει ζωντανά απόψε όλα όσα γίνονται στο Dolby Theatre. Μείνε συντονισμένη για να μάθεις τους μεγάλους νικητές, την αντίδραση όσων “έχασαν”, τα ευτράπελα αλλά και όσα γίνονται στα παρασκήνια της μεγάλης γιορτής του κινηματογράφου

Read More

And More