Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας: Ποια θρεπτικά συστατικά ΔΕΝ παίρνεις από τα λαχανικά

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας καθιερώθηκε ως ετήσια γιορτή για την προώθηση των θετικών επιπτώσεων της χορτοφαγίας, από την Βορειοαμερικανική Χορτοφαγική Ένωση (North American Vegetarian Society) το 1977 και εγκρίθηκε από τη Διεθνή Ένωση για την Χορτοφαγία το 1978.

Εκτός, όμως από τις θετικές επιπτώσεις της χορτοφαγίας στην υγεία του ανθρώπου, όσοι σκέφτονται να την ακολουθήσουν, πρέπει να γνωρίζουν κάποια σημαντικά πράγματα αναφορικά με την πρόσληψη κάποιων θρεπτικών συστατικών.

Διάβασε όσα πρέπει να ξέρεις, στο iatropedia

Read More

And More