Παντελής Παντελίδης: Θρίλερ με τα 200.000 ευρώ που έκλεψαν από την ηλεκτρονική θυρίδα του

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ της αρπαγής των 200.000 ευρώ από την ηλεκτρονική θυρίδα του Παντελή Παντελίδη και ειδικότερα από το λογαριασμό του στο Youtube. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και όσα αποκάλυψε ο γνωστός χάκερ “Kondor” κάποιος γνώριζε τους κωδικούς του γνωστού τραγουδιστή, που έφυγε τόσο ξαφνικά στις 18 Φλεβάρη.

Ο Θεοφάνης Κασίμης αναφέρει χαρακτηριστικά πως ήταν πολύ δύσκολο κάποιος να χάκαρε το λογαριασμό του Παντελή στο Youtube για να πάρει τα χρήματα από τις διαφημίσεις, και πιθανότατα ήταν ένας άνθρωπος που τον γνώριζε καλά και ήξερε από πριν τους κωδικούς του. “Είναι σαν να λέμε ότι κατάφερε κάποιος να χακάρει την ίδια την Google (αφού το Youtube της ανήκει) πράγμα αδιανόητο!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εφόσον, λοιπόν, το ποσό των 200.000 ευρώ έκανε φτερά, οι υποψίες πέφτουν πάνω στα άτομα που συνεργάζονταν με τον τραγουδιστή και ήξεραν τους κωδικούς του, δεδομένου ότι οι πιθανότητες να βρήκε κάποιος τυχαία τον συνδυασμό είναι απειροελάχιστες, εφόσον υπάρχει και επίπεδο ασφαλείας δευτέρου βαθμού. Χρειάζεται δηλαδή επιβεβαίωση μέσω του κινητού του χρήστη ότι εκείνος ο οποίος επιχειρεί να μπει στο λογαριασμό είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η οικογένεια έκανε μήνυση κατ’ αγνώστων, ώστε να δοθεί φως στην υπόθεση.

Read More

And More