Παντελής Παντελίδης: Το ταξίδι στην Αυστραλία που δεν πρόλαβε να κάνει… Μόνος στη Μελβούρνη ο Ρέμος

Μια συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του κολλητού του Παντελή Παντελίδη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ετοιμάζεται να δώσει στη Μελβούρνη ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής τον Μάη θα βρεθεί στην Αυστραλία και θα τραγουδήσει για τον “Παντέλο”.

Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και τον Μάη ο Παντελής Παντελίδης με τον Αντώνη Ρέμο θα βρίσκονταν μαζί σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ για να δώσουν συναυλίες. Οι δυο τους είχαν χαρεί μάλιστα πολύ για τα live που ετοίμαζαν για τους ομογενείς… αλλά τελικά ο Παντελής δεν πρόλαβε να κάνει αυτό το ταξίδι. Το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, στοίχισε τη ζωή στον Παντελή και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όσο για τις προγραμματισμένες συναυλίες; Οι διοργανωτές του πρώτου live στη Μελβούρνη που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Μαή δεν ήθελαν να βρουν αντικαταστάτη για τη θέση του Παντελή Παντελίδη. Έτσι ζήτησαν στον Αντώνη Ρέμο να τραγουδήσει μόνος και να αφιερωθεί η εκδήλωση στη μνήμη του αδικοχαμένου Παντελή.

“Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου, την Ελένη Φουρέιρα και τον Κώστα Μαρτάκη θα βρεθούν μαζί στη σκηνή και θα τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή και θα μας βοηθήσουν να του πούμε αντίο”

Ενώ, στο σημείωμα του παραγωγού αναφέρεται: “Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας καλλιτέχνης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και αυτήν δεν ήταν ούτως ή άλλος η πρόθεσή μας. Θέλουμε μόνο με αυτούς τους καλλιτέχνες να τιμήσουμε τη μνήμη του, μέσα από τα τραγούδια του”.

Όσο για τη συναυλία στις 14 Μάη στο Σίδνεϊ; Και αυτό το Live θα είναι αφιερωμένο στον Παντελή Παντελίδη, αν και δεν είναι ακόμη γνωστό ποιοι φίλοι του θα βρεθούν στη σκηνή -εκτός του Αντώνη Ρέμου- για να τραγουδήσουν…



Read More

And More