Πάολα: Η σκληρή της απάντηση για την “εξαφάνισή” της από τα βραβεία MAD VMA! Video

Πριν μερικούς μήνες, είχε προκαλέσει αίσθηση η “εξαφάνιση” της Πάολας από τα MAD VMA. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί δύο φορές στη σκηνή των βραβείων και είχε βραβευτεί άλλες δύο, αλλά δεν την είδαμε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, την ημέρα που προβλήθηκαν στον Alpha. Πολλοί μίλησαν για καβγά της τραγουδίστριας με τους ιθύνοντες των βραβείων, ενώ άλλοι ήθελαν την Πάολα να παίρνει τρίτο βραβείο, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ, με συνέπεια να προκληθεί ο εκνευρισμός της.

Η Πάολα έδωσε σήμερα για πρώτη φορά την δική της απάντηση, μέσα από την πρεμιέρα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”, όπου “άδειασε” τον τηλεοπτικό σταθμό MAD.
«Παίζει ένα trailer, διαφημίζει ποιοι θα είναι και πήρα τον Φώτη και του είπα “δεν θα παίξω”… Η μαμά μου, η θεία μου έκατσαν στην τηλεόραση να το δουν.. Τι να σου πω; Στεναχώρησαν τους δικούς μου» τόνισε και συνέχισε «Πώς δεν στεναχωρήθηκα! Όχι γιατί δεν είχα προβολή, γιατί μου εξηγήθηκαν έτσι. Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά κάποιος τους φέρθηκε όπως τους άξιζε, για αυτό δεν με είδατε στην τηλεόραση. Πριν εμφανιστώ γίναν όλα αυτά. Εγώ ήξερα ότι θα πάρω το βραβείο αυτό καιρό πριν και ναι, είχα σκαλέτα».
Δες όλα όσα είπε η Πάολα στο βίντεο:

Read More

And More