Πάρης Κασιδόκωστας – Τάμτα: Διασκέδασαν μαζί στην πρεμιέρα του Αργυρού με την Φουρέιρα!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές διακοπές και άρχισαν τις βραδινές εξόδους στην παραλιακή. Ο λόγος για την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα που βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ελένη Φουρέιρα στο Fantasia και διασκέδασαν ως το πρωί με την παρέα τους.

Το ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή απέφυγε να φωτογραφηθεί μαζί κατά την είσοδο του στο νυχτερινό κέντρο, αλλά οι δυο τους απόλαυσαν αγκαλιά το πρόγραμμα, με την Τάμτα να σιγοτραγουδά και να χορεύει με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα περνούν πολύ χρόνο μαζί και φέτος απόλαυσαν τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο. Μαζί τους ήταν φυσικά και η κόρη της Τάμτα, η 19χρονη πια Άννυ που στηρίζει την μητέρα της σε κάθε της επιλογή. Το κορίτσι της γνωστής τραγουδίστριας ζει στην Πάτρα και σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Μετά την εξεταστική, λοιπόν, βρέθηκε κοντά στην μητέρα της και έκανε τις διακοπές της στο νησί των ανέμων. Οι σχέσεις της μάλιστα, με τον σύντροφό της διάσημης μαμάς της, είναι πολύ φιλικές και αυτό κάνει την Τάμτα πολύ χαρούμενη, μιας και η κόρη της είναι η προτεραιότητα σε ό,τι κάνει πια στη ζωή της! (ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ)

Αυτήν τη φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Τάμτα με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα στη βραδινή του έξοδο, με την νεαρή τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More