Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύεται τον 23χρονο σύντροφό της!

Για τρίτη φορά νύφη φαίνεται πως σχεδιάζει να ντυθεί η διάσημη τραγουδίστρια. Ο 23χρονος σύντροφός της είναι το άλλο της μισό και εκείνη ήδη σχεδιάζει έναν καλοκαιρινό γάμο με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για την 35χρονη Britney Spears και τον Sam Asghari, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του Life & Style ετοιμάζουν το γάμο τους, μόλις μετά από 4 μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αποκαλύψεις ατόμων από το περιβάλλον της, η Britney θα αγοράσει η ίδια το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και μάλιστα, θέλει εκείνη να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφο της. “Η ιδέα την ιντριγκάρει πολύ και η Britney θέλει να το δοκιμάσει”, αποκάλυψε η πηγή.


Αυτός άλλωστε δεν θα είναι και ο πρώτος γάμος της. Η Britney Spears παντρεύτηκε το 2004 τον παιδικό της φίλο Jason Alexander και χώρισε μετά από 55 ώρες. Τον ίδιο χρόνο παντρεύτηκε τον χορευτή Kevin Federline με τον οποίο έμεινε μαζί ως το 2007.

Η Britney, όμως, αυτήν τη φορά φαίνεται να θέλει πολύ να οργανώσει το νέο γάμο της και ελπίζει πως έχει βρει πια τον έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της, μετά τις απανωτές ερωτικές απογοητεύσεις…

Read More

And More