Περιπέτεια υγείας για την Αποστολία Ζώη – Τι έπαθε η τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες πέρασε μέσα στις γιορτές η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπώρησε πολύ. Ευτυχώς, τώρα όλα είναι καλά και η Αποστολία είναι έτοιμη να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Στέλιο Ρόκκο.

Τι έπαθε η γνωστή τραγουδίστρια; Η Αποστολία υποφέρει από ίλιγγο εδώ και έξι μέρες. Όπως αποκάλυψε η ίδια, μέχρι και χθες το βράδυ η κατάστασή της ήταν άσχημη και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, αλλά σήμερα ανήμερα και των γενεθλίων της είναι καλύτερα και φαίνεται να έχει συνέλθει πλήρως.

“It’s my birthday baby !!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !! Από την πρωτοχρονιά μέχρι χτες το βράδυ ήμουν με ίλιγγο (αυτοί που το έχουν περάσει ξέρουν πόσο χάλια είναι) αλλά μετά τις 12 τα πάντα αλλάξανε!!! Τζάμπα τόσα vomex έπρεπε να έρθουν τα γενέθλια νωρίτερα !!! Το βράδυ δουλεύω, οπότε το πάρτυ θα γίνει στο #fever με εσάς μια μεγαααααααλη παρέα… Let’s celebrate…. Γιούπιιιιιιιιιιιιι”, έγραψε στο Instagram.

#mood It’s my birthday baby !!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !! Από την πρωτοχρονιά μέχρι χτες το βράδυ ήμουν με ίλιγγο(αυτοί που το έχουν περάσει ξέρουν πόσο χάλια είναι) αλλά μετά τις 12 τα πάντα αλλάξανε!!! Τζάμπα τόσα vomex έπρεπε να έρθουν τα γεννέθλια νωρίτερα !!! Το βράδυ δουλεύω , οπότε το πάρτυ θα γίνει στο #fever με εσάς μια μεγαααααααλη παρέα… Let’s celebrate…. Γιούπιιιιιιιιιιιιι !!!! #birthday #happy #blessed #gettingolder #gettingwiser

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Read More

And More