Πέτρος Κωστόπουλος: Τι αποκάλυψε για την Τζένη Μπαλατσινού και τον νέο της σύντροφο;

Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να έχει χωρίσει με την Τζένη Μπαλατσινού, πάντα όμως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν. Ο γνωστός παρουσιαστής μιλά ανοιχτά για το χωρισμό του, τη νέα του ζωή, αλλά και τον σύντροφο της Τζένης Μπαλατσινού. Όπως αποκαλύπτει όμως στο “You”, και στον Γιωργο Μπέζα, δεν θα βρισκόταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με την Τζένη και το νέο της σύντροφο!

Λίγες ώρες πριν γυρνώντας από τις διακοπές του Πάσχα στο σπίτι σου διαπίστωσες ότι σε είχαν κλέψει…

“Ναι, μου πήραν τα πάντα, ό,τι είχα και δεν είχα. Οικογενειακά κειμήλια, τα σταυρουδάκια της μάνας μου, τα δαχτυλίδια του πατέρα μου που έγραφαν «Π.Κ.», δηλαδή Πανταζής Κωστόπουλος, και εκτός των άλλων, που ήταν ακριβά αλλά δεν με ένοιαζε, και ένα δαχτυλίδι της Τζένης για την επέτειο των δέκα χρόνων μας που είχε φτιάξει με πολλή αγάπη. Δεν είναι η αξία είναι ο βιασμός που νιώθεις. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να είχα λεφτά να τους δώσω και να μου τα επέστρεφαν… Μου κλέψανε τις αναμνήσεις μου, κατάλαβες; Ήταν όλη μου η ζωή και επειδή η ζωή τα τελευταία χρόνια δεν είναι μαζί μου απλόχερη μού παίρνει διάφορα χωρίς, ωστόσο, αυτό να με ρίχνει… Η κλοπή ήταν το κερασάκι και εκεί που λες «τι άλλο θα μου συμβεί;”

Οι ισχυροί φίλοι σου ήταν στα δύσκολα δίπλα σου ή την «έκαναν»;

“Αυτοί οι τρεις-τέσσερις που ήταν φίλοι και πριν γίνω ισχυρός ήταν εκεί, απλώς εσύ απομακρύνεσαι γιατί καταλαβαίνεις τις λάθος σχέσεις”.

Σε πλήγωσε η πτώση;

“Η ζωή είναι ένα καρδιογράφημα και τα λεφτά δεν είναι τα πάντα. Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου χάθηκαν όλα, έχασα τη δουλειά μου, τα σπίτια μου, την οικογένειά μου, όλα”.

Σε πονάει όταν βλέπεις φωτογραφίες της Τζένης με τον νέο της σύντροφο;

“Όχι, γιατί να με πονέσει; Η ζωή μας αλλάζει, πρέπει να συνεχίζουμε. Θέλω να είναι εκείνη χαρούμενη και εγώ επίσης για να δίνουμε χαρά στα παιδιά μας. Λυπάμαι που με τις σημερινές συνθήκες και με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί δεν μπορώ να προσφέρω στα παιδιά μου ό,τι θα ήθελα. Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο «Αρμαγεδδών» θα τελειώσει”.

Θα βρισκόσουν στο ίδιο τραπέζι με την πρώην σύζυγό σου και τον σύντροφό της και εσύ με τη νέα σου κοπέλα;

“Δεν έχω κοπέλα είμαι μόνος! (γέλια) Δεν βρίσκω το λόγο να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι με την πρώην σύζυγό μου και τον σύντροφό της. Κάποιοι το κάνουν, αλλά εγώ δεν μπορώ…”

Φλερτάρεις;

“Ζω έναν ευνουχισμό σε αυτό που λες, μου είναι δύσκολο να ζήσω ως φυσιολογικός άνθρωπος. Εμείς μπορεί να κάνουμε μια δουλειά και να ξέρουμε το παιχνίδι, όμως όλες οι γυναίκες δεν είναι ψώνια ούτε θέλουν να δουν τη μούρη τους κρεμασμένη στα περίπτερα. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να βγω και να πάω ακόμα και για φαγητό με μια γυναίκα γιατί αμέσως θα το δει πρωτοσέλιδο – και δεν είναι όλες οι γυναίκες ψώνια! Αυτό μου δυσκολεύει πολύ τη ζωή”.

Διάβασε περισσότερα στο “YOU” που κυκλοφορεί!

Read More

And More