Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.06.2016 | 14:15

Πώς να αποψύξεις το κρέας γρήγορα και με ασφάλεια για να μην αναπτύξει βακτήρια

Πώς να αποψύξεις το κρέας γρήγορα και με ασφάλεια για να μην αναπτύξει βακτήρια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πολλές φορές, όταν θέλεις να μαγειρέψεις κρέας, συνειδητοποιείς πολύ αργά ότι το έχεις ξεχάσει στην κατάψυξη και, ως εκ τούτου, μέχρι να ξεπαγώσει θα περάσουν τόσες ώρες, , ώστε αλλάζεις γνώμη και μαγειρεύεις κάτι άλλο.
 
Υπάρχει ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεπαγώσεις ένα κομμάτι κρέας, χωρίς να προκύψει πρόβλημα από πιθανή ανάπτυξη βακτηρίων.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Girlboss! 7 πράγματα που έχουμε στα συρτάρια μας για να αντιμετωπίσουμε το άγχος των deadlines!
Το στιλ της Kaia Gerber: Πάρε ιδέες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του νέου it girl
5 συνήθειες για φθινοπωρινό detox! Plus: συνταγή για αποτοξινωτικό χυμό
Decorating tips: Πώς να κάνεις τη διακόσμησή σου να ξεχωρίζει δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες
Top 10