Πρίγκηπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Σαρλίν: Γιόρτασαν τα 2α γενέθλια των διδύμων τους! [pics]

Δύο ετών έγιναν ο Πρίγκηπας Ζακ και η Πριγκίπισσα Γαβριέλλα, τα δίδυμα παιδιά του Αλβέρτου και της Σαρλίν και όπως είναι φυσικό το πάρτι τους ήταν… πριγκιπικό! Τα δίδυμα είχαν τα γενέθλιά τους το Σάββατο όμως το πάρτι έγινε μερικές μέρες νωρίτερα καθώς η μητέρα τους θα έπρεπε να μεταβεί στην Ινδία ανήμερα των πραγματικών τους γενεθλίων στο πλαίσιο των πριγκιπικών της υποχρεώσεων.

Το παλάτι του Μονακό ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από το πάρτι που τα είχε όλα! Άλλωστε η Σαρλίν το σχεδίαζε για μήνες. Το θέμα του πάρτι ήταν η ζούγκλα (ας μην ξεχνάμε ότι η καταγωγή της Σαρλίν είναι από τη Νότιο Αφρική) και οι καλεσμένοι έλαβαν επίσημη πρόσκληση χωρίς όμως να γνωρίζουν την τοποθεσία!

Αν αναρωτιέστε ποιοι ήταν οι καλεσμένοι, αυτοί ήταν οι νονοί των παιδιών, υψηλοί φίλοι του ζεύγους καθώς και συμμαθητές των παιδιών από τον παιδικό σταθμό όπου φοιτούν.

Το ζεύγος έκανε έκπληξη στους καλεσμένους του αφού εμφανίστηκε στο σχολείο των παιδιών του (όπου είχε δοθεί το ραντεβού-μυστήριο) με το τουριστικό τρενάκι του Μονακό (Le Petit Train) όπου επιβιβάστηκαν όλοι με κατεύθυνση τον τελικό προορισμό του πάρτι, τον ναυτικό όμιλο του Μονακό.

Εκεί είχε στηθεί ολόκληρη… ζούγκλα με ηθοποιούς που ενσάρκωναν τα ζώα της ζούγκλας καθώς και τραπέζια με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά. Λιοντάρια, γορίλες, τίγρεις και άλλα… ζώα υποδέχτηκαν τα παιδιά μαζί με μίνι τζιπ που τα παιδιά χρησιμοποιούσαν για να κάνουν βόλτες μέσα στη “ζούγκλα” του πάρτι.


Η πριγκίπισα Γαβριέλλα με τη μαμά της Σαρλίν στο τρενάκι που τους πήγε στο πάρτι.


Το πριγκιπικό ζεύγος στο χώρο του πάρτι με τα παιδιά του.


Η μικρή πριγκίπισα φαίνεται μάλλον τρομαγμένη από τον κύριο… Λιοντάρι ενώ δίπλα της ο πρίγκιπας Ζακ το διασκεδάζει.


Οι προσκλήσεις των καλεσμένων συνοδεύονταν από μπαλόνια όπως αυτό που κρατάει ο Αλβέρτος.


Ο μικρός Ζακ βγάζει φωτογραφία ως λιονταράκι!


Η τρισχαριτωμένη Γαβριέλλα ποζάρει και αυτή στον τοίχο των φωτογραφιών.


Οι δραστηριότητες του πάρτι περιελάμβαναν φυσικά και ζωγραφική πάντα με θέμα τη ζούγκλα.


Όλα τα αντικείμενα του πάρτι είχαν θέμα τη ζούγκλα, ακόμα και τα ποτηράκια!

Read More

And More