Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.08.2016 | 14:28

Προσοχή με τα «μελάτα» αυγά - Τι πρέπει να ξέρεις για λόγους υγείας

Προσοχή με τα «μελάτα» αυγά - Τι πρέπει να ξέρεις για λόγους υγείας
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν σου αρέσει “μελάτο” το αυγό ή χρειάζεσαι ένα ωμό αυγό για το φαγητό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήδη παστεριωμένο, το οποίο έχει θερμανθεί σε μία θερμοκρασία που σκοτώνει τα βακτηρίδια.

Εάν μαγειρεύεις το μη-παστεριωμένο αυγό, μόνο έως ότου ο κρόκος είναι ακόμα υγρός (μελάτο), δεν θα φτάσει σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να εξοντωθούν όλα τα βακτήρια, με αποτέλεσμα να διατρέχεις αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:31

Check this
Confessions of a beauty junkie! Ποια είναι τα καλλυντικά που ψωνίζει μια beauty editor όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό!
Κόκκινα ankle boots: Πως να φορέσεις τη Νο1 τάση της σεζόν σύμφωνα με τα street styles
Ιδανικές για δίαιτα: Συνταγές με ζυμαρικά που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες
James Franco: Το “άτακτο” αγόρι του Hollywood πουλάει το σπίτι του και μπορούμε επιτέλους να το δούμε
Top 10