Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.04.2016 | 20:04

Προσοχή όταν ξαναζεσταίνεις το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης!

Προσοχή όταν ξαναζεσταίνεις το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook