Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.04.2016 | 20:04

Προσοχή όταν ξαναζεσταίνεις το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης!

Προσοχή όταν ξαναζεσταίνεις το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Focus στην περιποίηση! Βήμα- βήμα πώς να αποτοξινώσεις το πρόσωπό σου και να το κάνεις να λάμψει ξανά!
Έτσι φοράνε το κολάν τους οι διάσημες! Πάρε στιλιστικές ιδέες για all day looks!
Computer eye syndrom: Τι είναι και τι πρέπει να κάνεις για να προστατεύσεις τα μάτια σου...
The Jaffa project: Μεσογειακό ταμπεραμέντο και retro - bohemian design από το Tel Aviv
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook