Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.04.2016 | 20:04

Προσοχή όταν ξαναζεσταίνεις το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης!

Προσοχή όταν ξαναζεσταίνεις το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:11

Check this
Bella Hadid: πώς βγάζει τέλειες selfie, ποια καλλυντικά χρησιμοποιεί, τι χρώμα βάφει τα νύχια της και άλλα μυστικά
Τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης
Light συνταγές: Πρωτεϊνούχα γεύματα με λίγες θερμίδες που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις
Angelina Jolie: Το καινούριο σπίτι της ηθοποιού είναι ένα από τα πιο ιστορικά του Hollywood
Top 10