Ράνια Θρασκιά: Αναπολεί τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού με την Μαίρη Συνατσάκη [pic]

Η Ράνια Θρασκιά προσπάθησε να ζήσει ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, παρά τις δυσκολίες που πέρασε στην προσωπική της ζωή, μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο. Η πρώην παρουσιάστρια απόλαυσε τις διακοπές της, μαζί με τα δυο της παιδιά, αλλά και καλούς της φίλους, όπως είναι η Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία διατηρεί στενή φιλική σχέση, εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, η Ράνια Θρασκιά ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου ποζάρει με την Μαίρη, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί στην Χαλκιδική, το φετινό καλοκαίρι.
“Έψαχνα μια Κυριακάτικη φωτογραφία να μοιραστώ (και ας έχει τραβηχτεί και άλλη μέρα) Σκέφτηκα ότι αν είχε αγάπη και νοσταλγία και γέλια και μια κρυφή μελαγχολία για κάτι που πέρασε, για μια ευτυχισμένη στιγμή που το μυαλό διάλεξε να διατηρήσει στη μνήμη, τότε θα προσομοίαζε με Κυριακή… Και βρήκα αυτήν!” έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.
Δες την φωτογραφία:

Έψαχνα μια Κυριακάτικη φωτογραφία να μοιραστώ (και ας έχει τραβηχτεί και άλλη μέρα) Σκέφτηκα ότι αν είχε αγάπη και νοσταλγία και γέλια και μια κρυφή μελαγχολία για κάτι που πέρασε, για μια ευτυχισμένη στιγμή που το μυαλό διάλεξε να διατηρήσει στη μνήμη, τότε θα προσομοίαζε με Κυριακή… Και βρήκα αυτήν????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις

Read More

And More