Rihanna: Γνωστή σχεδιάστρια δήλωσε ότι δε γνώριζε μέχρι πέρυσι ποια είναι

Έξω φρενών θα πρέπει να έγινε η Rihanna όταν διάβασε τη δήλωση τής σχεδιάστριας, Guo Pei, που την έντυσε στα κίτρινα στο περσινό Met Ball.

Η Κινέζα σχεδιάστρια μόδας δήλωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού New Yorker, ότι πριν ντύσει τη διάσημη τραγουδίστρια, με την κατακίτρινη τουαλέτα για το κόκκινο χαλί του Met Gala, δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι για αυτήν και πως μούσα της είναι το 84χρονο μοντέλο Carmen Dell’Orefice. Δεν παρέλειψε να προσθέσει μάλιστα ότι «δεν μου αρέσει να δανείζω μεγάλα πράγματα σε διασημότητες».

Όμως, εκείνη η στιγμή, με τη Rihanna να φοράει την κίτρινη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί, εκτόξευσε τη φήμη τής σχεδιάστριας στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, συμβάλλοντας αναμφισβήτητα στο να πάρει μία θέση στο επίσημο πρόγραμμα υψηλής ραπτικής του Παρισιού, για πρώτη φορά, τον περασμένο Ιανουάριο.

Αλλά η Guo ενδιαφέρεται μόνο για τους πιστούς της πελάτες και όχι για τις διασημότητες. «Το να αλλάζω κάθε σεζόν την εμφάνιση των ρούχων μου για να ικανοποιήσω τους ευκαιριακούς πελάτες δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω», είπε στο περιοδικό. «Στόχος μου είναι να δημιουργώ κειμήλια που μία γυναίκα θα μπορεί να τα αφήσει στις επόμενες γενιές», πρόσθεσε.

Read More

And More