Σάκης Ρουβάς: Η μεγάλη έκπληξη που έχει ετοιμάσει για τις γυναίκες! Βίντεο

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο. Στο νησί της Αφροδίτης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη της λαμπερής βραδιάς.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις βίντεο από την άφιξή του

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα βρίσκεται στα κορυφαία γυναικεία βραβεία του νησιού. Θα βραβευτούν γυναίκες που ξεχώρισαν μέσα στο 2015, η καθεμιά στη δική της κατηγορία. Για αυτές τις γυναίκες έχει ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Δεν θα είναι η μόνη που θα δούμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Ωστόσο είναι η πιο ιδιαίτερη. Ο Σάκης, με σεβασμό και θαυμασμό για τις γυναίκες, έχει ετοιμάσει μία ιδιόχειρη επιστολή αφιερωμένη σε εκείνες. Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού Σίγμα αποκάλυψε ότι θα την ερμηνεύσει κιόλας στη σκηνή του Δημοτικού Θέατρου Στροβόλου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση των βραβείων, τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά και στην Ελλάδα από το κανάλι Ε, έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Read More

And More