Σάκης Ρουβάς: Ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη με τους Οnirama και την… Κάτια στο πλευρό του!

Στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά κινείται αυτές τις μέρες η Θεσσαλονίκη, με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και την οικογένειά του να ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα για την μεγάλη πρεμιέρα. Ο Σάκης επέστρεψε σε παλιά γνώριμα λημέρια και συνάντησε τους Onirama στο Stage Live. σε ένα εκρηκτικό show που έγινε το… talk of the town.

#Sakisrouvas #stagelive #sclub #premiera # ksekinise #salonica

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandros Sotiriadis (@asotiriadis) στις

Η προετοιμασία όλες αυτές της μέρες ήταν μεγάλη (ξέρεις ότι ο Σάκης θέλει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα στο stage), όπως και η ανυπομονησία των θαυμαστών του, που τον περίμεναν πώς και πώς… Και φυσικά το αποτέλεσμα δεν τους διέψευσε με τον Σάκη να ανεβαίνει στο stage και να κάνει το κοινό να παραληρεί.

Από το πλευρό του, μάλιστα και αυτήν τη φορά δεν έλειπε η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Η Κάτια είναι πάντα στο πλάι του σε κάθε νέο project και τον στηρίζει σε ό,τι κι αν χρειαστεί (όπως κάνει άλλωστε και εκείνος για χάρη της)

Και κάπως έτσι, δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, ο Σάκης επέστρεψε με πολλές εκπλήξεις και μία διαδραστική μουσική εμπειρία στο S Club με ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα που ξεχωρίζει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Video από το Love Radio:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η έναρξη του Sakis Rouvas στο Stage της Θεσσαλονίκης πριν 5 λεπτά! #sakisrouvas #sakiiiiiiii

Posted by Love Radio 97,5 Athens on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Μαζί του, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη που μετά την περιοδεία στην Αμερική -με την Έλλη Κοκκίνου – έφεραν αέρα Χόλιγουντ στη συμπρωτεύουσα.

@thodorismarantinis #stagelive #onirama #premiera #alwaysoniraming

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandros Sotiriadis (@asotiriadis) στις

Η Θεσσαλονίκη, πάντως, αυτές τις μέρες παίζει στο γράμμα S, όπως Salonica, Stage Live, Star, Sakis Rouvas! Και το instagram έχει πάρει από το βράδυ της Παρασκευής “φωτιά” με στιγμιότυπα από την πρεμιέρα…

Η αγάπη σας με απογειώνει πάντα!Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη για την μαγική πρεμιέρα #SakisRouvas #Onirama #Thessaloniki #StageLive

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

@sakisrouvas #stagelive #thessaloniki #KingOfStage #is #back

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantinos Kafiris (@kkafiris) στις

Συγκλονιστικός #SakisRouvas #TheSclub #StageLive #Thessaloniki @sakisrouvas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Κορίνα Ψ. (@pskorina) στις

Read More

And More