Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη θα περάσουν αυτή τη εβδομάδα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι αναχώρησε τη Δευτέρα από την Αθήνα με προορισμό την πρωτευούσα του κόσμου και αφήνοντας τα παιδιά πίσω τους αφού έχουν ήδη μπει σε πρόγραμμα με τα σχολεία τους.

Αφορμή για το ταξίδι του Σάκη και της Κάτιας είναι το 5ο Ετήσιό της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επισημος προσκεκλημένος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης -που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειας και όχι μόνο- έχει αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενώ θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παραμείνουν στην Αμερική, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE (δες εδώ όλο το ρεπορτάζ), μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.Οι δυο τους έχουν αρχίσει ήδη να απολαμβάνουν τις πρώτες τους βόλτες στη Νέα Υόρκη και φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν την χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Read More

And More