Σάκης Ρουβάς: Οι εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για το πρώτο live του X Factor!

Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μουσικό show που έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ανάμεσα στους 16 φιναλίστ το νέο μουσικό ταλέντο της Ελλάδας. Το πρώτο live του X Factor έρχεται απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι θεαματικό!

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη βραδιά και το highlight είναι η παρουσίαση του τραγουδιού “Όλα” που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις τα πάντα για το τραγούδι

Ο Σάκης θα ανέβει στη σκηνή του The X Factor για να τραγουδήσει, σ’ ένα σκηνικό που όμοιό του δεν υπάρχει! Άλλωστε το λέει και το moto του show: Expect the Unexpected! Λίγες ώρες νωρίτερα είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους 16 φιναλίστ του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ποιοι είναι οι 16 των live

Mπορείς να πάρεις μια γεύση από τον πανικό που έγινε στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο Σάκης στις επίσημες σελίδες του στα social media αλλά και τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι τέσσερις έμπειροι κριτές του show έχουν δουλέψει εντατικά με την ομάδα τους και τώρα προσδοκούν στην αποδοχή του κοινού.

Όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει μαθήματα χορογραφίας με την χορογράφο των σταρ Chali Jennings, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.


Όλοι έμαθαν την χορευτική κίνηση που έγινε viral στα sosial media με το #DoItLikeSakis

Read More

And More