Sex and the city 3: Σκέφτονται το ενδεχόμενο να “σκοτώσουν” την Samantha Jones!

Μπορεί να ακυρώθηκαν τα γυρίσματα του Sex and the city 3, αλλά οι παραγωγοί σκέφτονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα μήπως μπορέσουν τελικά και βγάλουν την τρίτη πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας. Ο λόγος που ακυρώθηκε, εξαρχής, ήταν η Kim Cattrall, η οποία δεν ήθελε με τίποτα να ξαναπαίξει στην ζωή της τον ρόλο της Samantha Jones. Άλλωστε είναι 61 ετών πια και φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τον προκλητικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ.

Η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι και παραγωγός στις κινηματογραφικές ταινίες, πήρε το θέμα στα χέρια της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να “σκοτώσει” την Samantha Jones, ώστε να βγει κανονικά η ταινία με τις τρεις πρωταγωνίστριες. Σύμφωνα με το RadarOnline: “Η Sarah και η Kim έχουν πολύ άσχημες σχέσεις στην πραγματική ζωή, με την Sarah να κατηγορεί εκείνη για το τέλος της τρίτης ταινίας. Έτσι αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν με τα γυρίσματα είναι να σκοτώσουν τον ρόλο της Samantha”.
Όπως γνωρίζουμε, όσοι βλέπαμε φανατικά την σειρά, η Samantha Jones είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες, οπότε θα ήταν και εύκολο να γραφτεί ότι πέθανε.

Read More

And More