Shannen Doherty: Νίκησε τον καρκίνο και τώρα το γιορτάζει σε κάθε ευκαιρία!

Δύο χρόνια μετά την αρχική διάγνωσή της με καρκίνο, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Shannen Doherty κατάφερε να ολοκληρώσει τον κύκλο με τις χημειοθεραπείες της και τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανακτήσει την παλιά ζωή της! Η τηλεοπτική «Μπρέντα» του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο, έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια το κοινό με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, μιας και φροντίζει συχνά να μοιράζεται τα νέα της στο internet, σε μια προσπάθεια «αφύπνισης» και ευαισθητοποίησης γύρω από την ασθένεια.

Πλέον, η 45χρονη Doherty φαίνεται πως στέκεται ξανά στα πόδια της και απολαμβάνει τη ζωή της με τον αγαπημένο σύντροφό της, Kurt Iswarienko, που ήταν για εκείνη και το πιο σημαντικό στήριγα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς της υγείας της. Την ίδια στιγμή, στο πλευρό της βρίσκεται η λατρεμένη μητέρα της, που στάθηκε στο πλάι της και την οδήγησε βήμα- βήμα στην ολοκλήρωση της θεραπείας της.

«Ξεκινώντας το Σαββατοκύριακο με πολλή ευγνωμοσύνη. Ανεξάρτητα από ό,τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας, υπάρχει ακόμη τόση πολλή ομορφιά για να εκτιμήσουμε γύρω μας» γράφει στο λογιαριασμό της στο Instagram σήμερα η Shannen, υπογράφοντας ως «cancerslayer», που κατάφερε να νικήσει δηλαδή τον καρκίνο!

Τώρα η γνωστή ηθοποιός δεν παραλείπει να ενημερώνει τους fans και διαδικτυακούς φίλους της για την πορεία της υγείας της, καθώς «ανεβάζει» συχνά- πυκνά φωτογραφίες στα social media, επιδεικνύοντας τα νέα μαλλιά της, σε μια προσπάθεια να δώσει δύναμη και θάρρος σε όλες τις γυναίκες που μπορεί να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και να παλεύουν με την «επάρατη νόσο».

Friends… @_michelle_thomas_

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Μάλιστα, η Shannen Doherty αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή να φορέσει περούκα και επέλεξε να εμφανίζεται φορώντας είτε μαντίλια, είτε σκουφιά για να καλύψει την πτώση των μαλλιών της, ενώ πλέον δεν σταματάει να χαμογελά που τα μαλλιά της έχουν μεγαλώσει!

Read More

And More