Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.02.2016 | 18:44

Σία Κοσιώνη: “Δεν κρίνομαι και δεν πλασάρομαι από την προσωπική μου ζωή”

Σία Κοσιώνη: “Δεν κρίνομαι και δεν πλασάρομαι από την προσωπική μου ζωή”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Σία Κοσιώνη έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού λόγω της σχέσης της με τον γόνο γνωστής πολιτικής οικογένειας. Η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν απαθανατιστεί μάλιστα πολλές φορές από τον φωτογραφικό. Παρόλα αυτά κανένας από τους δύο δεν έχει επιδιώξει να τροφοδοτήσει τα δημοσιεύματα. Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εφημερίδα “Αγορά” εξηγεί γιατί δεν έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα να ακολουθήσει τη νομική οδό για την δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής χωρίς να το έχει επιδιώξει.

“Αυτό που μου συμβαίνει δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε το τροφοδοτώ, ούτε με ενδιαφέρει, ούτε ανταποκρίνεται στα στάνταρ που έχω θέσει ως άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν έχω επιδιώξει να κινηθώ νομικά, παρά το γεγονός ότι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή που δεν ισχύουν. Αν το έκαναν, θα ήταν σαν να τροφοδοτώ όλο αυτό το γαϊτανάκι. Προτιμώ να αγνοώ αυτά τα δημοσιεύματα με την ελπίδα να με αγνοήσουν και αυτά”, λέει η Σία Κοσιώνη.

“Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και θέλω να την προστατεύω με κάθε τρόπο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον να αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, ότι μπορεί να πουλάει, αλλά θέλω να την κρατώ μακριά από τα φώτα. Τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνουν σκιές στις ζωές των ανθρώπων”, υποστηρίζει.

Η ίδια επιθυμεί να την αξιολογεί ο κόσμος από τη δουλειά της και όχι για το τι κάνει στο σπίτι της ή όταν βγαίνει έξω. “Είμαι δημοσιογράφος και αξιολογούμαι από τη δουλειά μου. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι για τις συνεντεύξεις μου ή την προσέγγισή μου στα πράγματα, καλώς να ορίσει. Έχω μεγάλα και ανοιχτά αυτιά σε αυτό το πράγμα. Αν θέλει να συνωμοτήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις, καλά θα κάνει, αλλά δεν με αφορά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, η δημοσιογράγος μίλησε για για το ενδεχόμενο ενός μωρού στη ζωή της. “Εγώ εδώ στο γραφείο βλέπω πολλές γυναίκες που είναι παθιασμένες με τη δουλειά τους, κι όμως είναι μάνες. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή προκύψει αυτό, όλα θα προσαρμοστούν. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όπως έχουν κάνει οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, δουλεύοντας και μεγαλώνοντας τόσα παιδιά.”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10