Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα για το Tatiana Live και την Τατιάνα Στεφανίδου

“Σκληρή δουλειά από όλους μας για να είμαστε κοντά σας από Δευτέρα! Με έρευνες, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, στήριξη και ευαισθησία για το συνάνθρωπο”, έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο blog της μιλώντας για τη νέα σεζόν του Tatiana Live. Η εκπομπή ξεκινά από σήμερα,11 Σεπτεμβρίου, το ταξίδι της στον τηλεοπτικό αέρα του Epsilon. Πιστή στο ραντεβού των 15:45.

Η οικοδέσποινά της είναι έτοιμη και πολύ χαρούμενη για την πρεμιέρα χαρούμενη ενώ υπόσχεται να κρατήσει και φέτος το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρο το blog

Δεν θέλω να αλλάξω κάτι από την εκπομπή μου γιατί ο κόσμος έχει δείξει πως την αγαπά” , υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά που την συνάντησε στα γυρίσματα του τρέιλερ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι έχει ετοιμάσει για φέτος η Tatiana Live

Για του λόγου το αληθές, σχεδόν ίδια μένει η ομάδα της και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Δίπλα στην Τατιάνα Στεφανίδου θα δούμε τους: Βαγγέλη Γιακουμή στο πολιτικό σχόλιο, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Αρβανίτη και Βασίλη Σπανό.

Εννοείται πως η Λίλα Σταμπούλογλου ή αλλιώς Λίλα True Story παραμένει στην εκπομπή, μόνο που τώρα, στην αρχή της σεζόν, δεν θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε, μιας και πριν λίγες μέρες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Δεν αποκλείεται μέχρι να επιστρέψει κανονικά να την δούμε σε κάποιο σπέσιαλ-live!

Τέλος, την αρχισυνταξία της εκπομπής υπογράφει σταθερά η Νατάσα Τσόλκα και την σκηνοθεσία ο Φώτης Βλαχογιάννης.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More