Σμαράγδα Καρύδη: “Αν με έπαιρνε ο σύντροφός μου και με πήγαινε σε ένα ξωκλήσι, θα παντρευόμουν!”

“Πάντα φοβόμουν το γάμο”, αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και τον Γιάννη Βίτσα και ανέφερε: “Πάντα ένιωθα ότι ο γάμος χαλάει μια σχέση, φθείρει το ζευγάρι. Δεν μου αρέσει ούτε ως εικόνα. Με πιάνει μια στεναχώρια. Από την άλλη, αν πάνω στην τρέλα της στιγμής με έπαιρνε ο σύντροφός μου και πήγαινε σε ένα ξωκλήσι, θα το έκανα χωρίς να το σκεφτώ”.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδί. “Τα λατρεύω. Περνώ ωραία μαζί τους, αλλά δεν θα έκανα παιδί. Είναι όμορφη η ζωή μου. Πάντοτε αισθανόμουν ότι ένα παιδί θα με ξεβολέψει. Δεν μου έχει βγει ποτέ το μητρικό ένστικτο”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Ε, τώρα πια δεν θα κάνω”.

Ωστόσο, είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας: “Είχα σκεφτεί κάποια στιγμή ότι αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, ενδεχομένως να υιοθετούσα ένα, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα πήγαινα γυρεύοντας. Αν μου χτύπαγε ένα παιδί την πόρτα και με ρωτούσε “θέλεις να με υιοθετήσεις;” δεν υπήρχε περίπτωση να μην το έκανα. Το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι έχει συμβεί. Ούτως ή άλλως, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πιθανότητα να υιοθετήσεις μωρό. Μπορείς όμως να πάρεις ένα παιδί τεσσάρων-πέντε χρονών που δεν το θέλει κανείς”.

Τέλος, μιλώντας για τον Θοδωρή Αθερίδη και την καρμική σχέση που τους ενώνει είπε: “Τον αγαπώ. Τον εκτιμώ. Είμαι περήφανη για τον Θοδωρή. Είναι τρομερά γενναιόδωρος. Έχω μάθε πολλά πράγματα από εκείνον. Θεωρώ πως και η αγάπη που απέκτησα για το θέατρο και ο φόβος που μου έφυγε οφείλονται σε αυτόν, όπως και ο τρόπο που στέκομαι πια απέναντι σε ένα πρόβλημα και το αντιμετωπίζω”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More