Σώθηκε από θαύμα ο Χρήστος Χολίδης!

Πέρασε 11 ώρες στο δρόμο και σώθηκε από θαύμα ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής που σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο Posidonio Με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη οδικώς και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας λίγο έλειψε να κινδυνεύσει σοβαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο τραγουδιστής, ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 120 χιλιομέτρων την ώρα στην Αθηνών – Λαμίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όταν έσκασε το ένα λάστιχό του. Το αμάξι άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του και ευτυχώς, λόγω του μεγάλου πλάτους του δρόμου, δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα. Ο Χρήστος Χολίδης, μάλιστα, φορούσε κανονικά και τη ζώνη ασφαλείας του, που τον προστάτεψε.

Ο Γολγοθάς του όμως δεν τελείωσε εκεί. Αφού σταθεροποιήθηκε το αυτοκίνητο, ο τραγουδιστής κατέβηκε να αλλάξει το λάστιχο, που είχε διαλυθεί. Δεν τα κατάφερε και δυστυχώς είχε μείνει από μπαταρία στο κινητό του και δεν μπορούσε να καλέσει βοήθεια. Έτσι, αναγκάστηκε να μείνει για 11 ώρες στο δρόμο, μέχρι να εμφανιστεί η Αστυνομία εθνικών οδών και να τον βοηθήσει.

Read More

And More