Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάσχα με τη οικογένειά στο χωριό του συζύγου της Θέμη Σοφού!

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο καθημερινά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτές τις μέρες είναι σε άδεια και θα περάσει φυσικά τις ημέρες του Πάσχα μαζί με την οικογένειά της. Έτσι, μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στον Alpha, αλλά και αφού ο Θέμης τακτοποίησε τις δικές του εκκρεμότητες στη δουλειά, οι δυο τους πήραν τα κορίτσια και έφυγαν για την Αρχαία Κορινθία.

Το συγκεκριμένο μέρος είναι η γενέτειρα του γνωστού δικηγόρου και ένα από τα αγαπημένα σημεία της Ελλάδας για την γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα, συχνά το ζευγάρι ταξιδεύει εκεί στις γιορτές και περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα μάλιστα, που τα κορίτσια τους: η Νάγια και η Μαιρούλα μεγαλώνουν, οι εξορμήσεις τους είναι πιο όμορφες, μιας και μπορούν να κάνουν όλοι μαζί βόλτες στην εξοχή.


Από τη β΄όλτα τους στη Λούτσα

Η Σταματίνα, μάλιστα, έκανε ήδη τον πρώτο περίπατο και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: “Στον ναό του Απόλλωνα κοντά στο βήμα όπου ο Απόστολος Παύλος δίδαξε την αγάπη”.

Στον ναό του Απόλλωνα κοντά στο βήμα όπου ο Απόστολος Παύλος δίδαξε την αγάπη. #easter #village #ancientcorinth #loveisallyouneed

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Read More

And More