Στέλιος Κρητικός – Κάτια Παπαδοπούλου: Στην τελική ευθεία για τη γέννηση της κόρης τους!

Σε λίγες εβδομάδες περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους… που θα πάρει το όνομα “Κόμησσα” και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό και την σύζυγό του Κάτια Παπαδοπούλου που βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Ψυχικό και δεν έκρυψαν πως μετρούν αντίστροφα για τον τοκετό…

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου στις 29 Φλεβάρη με μάρτυρα στο γάμο τους τον Μάρκο Σεφερλή και τώρα ανυπομονούν να γεννηθεί το πρώτο τους παιδί. Ο Στέλιος έχει ακόμη δυο γιους -τον 15χρονο Μιχαήλ Άγγελο και τον 12χρονο Άρη- από το γάμο του με την Μαρίτα Στασινού. Τα δυο αγόρια του μάλιστα, που είναι η αδυναμία του, ήταν από τους πρώτους που έμαθαν τα ευχάριστα νέα.

Όσο για το ζευγάρι… ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε βραδινή έξοδο στο εστιατόριο Tier και τα τρυφερά τετ α τετ δεν είχαν τέλος. Αξίζει, να μάθεις μάλιστα πως εκτός από ζευγάρι στη ζωή πλέον είναι και στη δουλειά αφού η Κάτια έχει αναλάβει τις χορογραφίες στην πρώτη προσωπική δουλειά του συζύγου της. Μια παράσταση που περιοδεύει στα σχολεία με τίτλο “Ένας ονειροπόλος δράκος”.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More