Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος με την Σόφη Πασχάλη και το κορίτσι του Σόμμερ στα μπουζούκια!

To Survivor μπορεί να τελείωσε οι «Διάσημοι» όμως με τους «Μαχητές» δεν σταματούν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Σόφη Πασχάλη σε βραδινή έξοδο στα μπουζούκια, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω τους.

Ο γνωστός Κύπριος που κατάφερε να φθάσει ως τον τελικό του Survivor και να αναμετρηθεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και διασκέδασε ως το πρωί. Μαζί του ήταν και η Σόφη Πασχάλη, που βρισκόταν στην αντίπαλη ομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, στην παρέα τους βρέθηκε και το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που πριν λίγες μέρες ταξίδεψε ως την Κουρούτα για να συναντήσει τον αγαπημένο της, που βρίσκεται εκεί για την παρουσίαση του Survival Secret στο Epsilon. Ωστόσο, η νεαρή καλλονή μετά το ταξίδι της στην Ηλεία επέστρεψε στην Αθήνα και βρέθηκε με κοινή παρέα στα νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου συναντήθηκε με τους Survivors!

Read More

And More