Συγκινεί ο Αντώνης Ρέμος! Τραγούδησε στη σκηνή την επιτυχία του Παντελή Παντελίδη – Βίντεο

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν από τους ανθρώπους που ο Παντελής Παντελίδης θεωρούσε όχι απλά φίλο του αλλά αδερφό. Το απέδειξε και μετά το θάνατό του αφού στάθηκε στην οικογένεια του τραγουδιστή σαν πραγματικό τους παιδί.

Έσπευσε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή και τραυμάτισε τις δύο φίλες του που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο. Ο Αντώνης επέλεξε να πει δυο λόγια στο instagram για τον “αδερφό” του, λίγες ώρες μετά την κηδεία του που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Λίγες ώρες αφού τον αποχαιρέτησε για πάντα μαζί με πλήθος κόσμου που έφτασε από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να τιμήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Αντώνης τιμά τη μνήμη του φίλου του ερμηνεύοντας μία από τις επιτυχίες του στη σκηνή. Πρόκειται για το τραγούδι “Στα σχοινιά σου”.

Στην έναρξη του προγράμματός του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην απώλεια του φίλου του.Εσείς χάσατε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, εμείς ένα κομμάτι από τη ζωή μας! Να τον κρατήσουμε ζωντανό μέσα στις καρδιές μας και να θυμόμαστε όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί του! Κι εσείς σαν ακροατές και εμείς σαν φίλοι του!”Ο κόσμος φυσικά ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, το Diogenis studio, μετά από λίγες μέρες διακοπής του προγράμματος επέστρεψε και πάλι δυναμικά στη ζωή της πόλης με μία αντικατάσταση έκπληξη.

Τις επιτυχημένες εμφανίσεις με την τριάδα του Αντώνη Ρέμου, με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Φωτεινή Δάρρα διαδέχεται μία νέα περίοδος. Τους δύο τραγουδιστές θα συνοδεύει πλέον η Γλυκερία. Μαζί της ο Αντώνης ερμήνευσε το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη στην πρεμιέρα των εμφανίσεων τους.

Μουσική – Στίχοι: Παντελής Παντελίδης – Αθάνατος!!!Τι να σου πω τρομάζω και φοβάμαιΣτο σ’αγαπώ κοντά σου πάλι θα ‘μα…

Posted by Andreas Farkonas on Friday, 26 February 2016

Read More

And More