Θεοδώρα Βουτσά: Τι αποκάλυψε για τον νεογέννητο αδελφό της!

“Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε. Είναι μεγάλη τύχη να έρχεται μια νέα ζωή. Ξέρω πως η Αλίκη το ήθελε πολύ”, αποκαλύπτει στο People η Θεοδώρα Βουτσά και μιλά με συγκίνηση για τον νεογέννητο αδελφό της, τον μικρό Φοίβο.

“Πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως ο πατέρας μου είναι μεγάλος σε ηλικία. Να ξεκαθαρίσω, όμως, πως ο Βουτσάς δεν είναι ο κλασικός 85χρονος. Αν περάσεις ένα 24ωρο μαζί του, σε βγάζει νοκ άουτ. Ξυπνάει το πρωί στις 6, πάει σε γύρισμα, τακτοποιεί όλους τους λογαριασμούς από τράπεζες, εφορίες, τα πάντα μόνος του, επιστρέφει στο σπίτι και κοιμάται για λίγο το μεσημέρι. Έπειτα πηγαίνει στο θέατρο και το βράδυ βγαίνει έξω. Αυτό το πρόγραμμα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Γράφτηκε πως είναι εγωιστικό εκ μέρους του να γίνει πατέρας σ’ αυτή την ηλικία. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η ζωή. Θα μπορούσε να έχει γίνει πατέρας στα 40 του και βγαίνοντας από το σπίτι να τον πατούσε αυτοκίνητο. Ποτέ δεν μπορείς να προδιαγράψεις το μέλλον”, αναφέρει.

Όπως εξηγεί, ο πατέρας της έχει ξανανιώσει μετά τον ερχομό του μικρού Φοίβου. “Το παιδί τού έχει δώσει ζωή! Εγωιστικά και μόνο να το πάρω από την πλευρά μου, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα έχω περισσότερα χρόνια κοντά μου τον μπαμπά μου. Δεν με απασχολεί από πού και πώς ήρθε το παιδί στο κόσμο. Λατρεύω τον πατέρα μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος και με στηρίζει σε όλα. Μοιράζομαι πολλά πράγματα με τον μπαμπά μου, αλλά μέχρι κάποιο όριο. Τα πιο γυναικεία θέματα τα συζητάω μόνο με τη μαμά μου”, λέει γελώντας. Εξηγεί, όμως, πως με τον πατέρα της έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο. “Όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη, με είχαν κόψει από μία οντισιόν και ο Βουτσάς με νανούριζε από το τηλέφωνο για να ηρεμήσω και να κοιμηθώ”, εξομολογείται.

Τον περασμένο Ιανουάριο προστέθηκε στην οικογένεια και το πρώτο εγγόνι. Η μικρότερη αδελφή της, η Νικολέττα, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την Κρινιώ. “Η μικρή είναι ξανθιά, με μπλε μάτια και μοιάζει στον παππού της. Είναι μια κουκλίτσα! Να που η εγγονή του Βουτσά με το γιο του Βουτσά θα μεγαλώσουν μαζί!” λέει συγκινημένη.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More