Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Ρομαντική βόλτα στη Γλυφάδα! [pics]

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας έχουν βρει αυτό που έψαχναν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ζουν τη σχέση τους ήρεμα και -όσο τους επιτρέπεται- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα και ζουν μοναδικές στιγμές χωρίς πια να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα ή τους παπαράτσι που καραδοκούν! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη εξόρμηση τους στα νότια προάστια.

Πιασμένοι χέρι χέρι, η Τάμτα και ο Πάρις έκαναν τον περίπατό τους στους κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας. Η σταθερότητα της σχέσης και η ευτυχία που βιώνουν κάνει πολλές φορές τους δημοσιογράφους να τους ρωτούν για το επόμενο βήμα. Κι επειδή η κριτής του X Factor έχει ήδη μία κόρη είναι εύλογο να αναρωτιούνται αν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα για το πρώτο live του X Factor

“Αυτή τη στιγμή καθόλου δεν το σκέφτομαι. Βέβαια, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα έκανα ποτέ δεύτερο παιδί”, αλλά μιλώντας για το άμεσο μέλλον, συνειδητοποιημένα και ειλικρινά, δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Αλλά από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις”, δήλωσε σε συνέντευξη στο People.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη Γλυφάδα!

Read More

And More