Τι κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αμερική; [pics,vid]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτιαξε βαλίτσες και πέταξε ως τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι για τις Φιλιππίνες για να συμμετάσχει στο Nomads, όπως είχε γραφτεί. Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται στο Los Angeles, μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη, για τις ανάγκες της εκπομπής Celebrity Travel η οποία θα μεταδίδεται πια μέσω του ANT1.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει σήμερα και τα γενέθλιά της, τα οποία θα περάσει, με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ χαρά, στο Los Angeles. Μπορεί να μην έκλεισε κάπου τηλεοπτικά, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να περνάει υπέροχα σε ό,τι και να κάνει, ενώ ταυτόχρονα διαβάζει για να πάρει το πτυχίο της από την Φιλοσοφική Σχολή.
Και τι καλύτερο από ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα 30α γενέθλιά της! Η σέξι Κωνσταντίνα ανέβασε ήδη στιγμιότυπα από την παραμονή της στο Hollywood στα Instagram Stories της και, συγκεκριμένα στο Walk of Fame.
Πριν μερικές ώρες, επίσης, ανήρτησε και ένα μήνυμα, στο οποίο τόνισε τι συμβολίζει για εκείνη η ηλικία των 30: “Ένας αριθμός αλήθεια τι συμβολίζει; Περισσότερη σοφία, εμπειρία, ωριμότητα; Θα προτιμούσα περισσότερο γέλιο, χαρά, γενναιοδωρία, αλήθεια, ειλικρίνεια, ζωή, αγκαλιά, καθαρότητα ψυχής, γαλήνη..περισσότερη αγάπη”.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Goodmorning from L.A. ???????? #americandream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

30. Ένας αριθμός αλήθεια τι συμβολίζει; Περισσότερη σοφία, εμπειρία, ωριμότητα; Θα προτιμούσα περισσότερο γέλιο, χαρά, γενναιοδωρία, αλήθεια, ειλικρίνεια, ζωή, αγκαλιά, καθαρότητα ψυχής, γαλήνη..περισσότερη αγάπη ❤️ Όλα αυτά τα παντρεύω με την υγεία και η εξισώση παρουσιάζει την τέλεια αρμονία για εμένα!!! Τιμώ τις ευχές σας, νιώθω ευλογημένη για ό,τι έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ό,τι μας συμβαίνει είναι δώρο και οφείλουμε να το ανοίξουμε και αν μας απογοητεύσει δεν πειράζει.. άπλα, οι ευκαιρίες είναι για τους ανθρώπους, η συγχώρεση είναι λύτρωση.. Σας εύχομαι λοιπόν να ακολουθείτε τα όνειρα σας, γιατί αυτά θα σας οδηγήσουν στη δική σας “ευτυχία” ???????? You Only Live Once ✌????Μην το ξεχνάτε ???? _____________________________________________ ΥΓ. Όταν υπήρχε μπροστά το 1- μου έφτανε το “ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά”, με το 2- έβαζα και λίγη σάλτσα..στο 3- το παράκανα!!! Στο 4- τί έχει να γίνει δηλαδή;; Να φοβάμαι ???????????? #happybirthdaytome #30th #sexythirty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More