Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.07.2010 | 11:31

Το troktiko πενθεί με αναστολή της λειτουργίας του

Το troktiko πενθεί με αναστολή της λειτουργίας του
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το blog troktiko πενθεί για το χαμό του οραματιστή του, Σωκράτη Γκιόλια και έχει σταματήσει από τις 7.15 το πρωί  την ανάρτηση ειδήσεων.

Από χθες το πρωί που δολοφονήθηκε ο Σωκράτης, το γνωστό blog, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δημοσιοποιεί δεκάδες απόψεις και συλλυπητήρια  από αναγνώστες, φίλους, δημοσιογράφους, πολιτικούς και bloggers.

Ο ίδιος ο Σωκράτης Γκιόλιας δήλωνε πάντα ότι δεν βρίσκεται πίσω από το blog αλλά χθες το troktiko δημοσίευσε το εξής κείμενο.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε ...είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,,Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10