Τζωρτζίνα Λιώση: Θα είναι κι εκείνη κριτής στο Rising Star

Η Τζωρτζίνα Λιώση, μπορεί να πρωταγωνιστεί στο Ταμάμ, αλλά στηρίζει και τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού. Η γλυκιά ηθοποιός θα είναι κι εκείνη, όπως μας ενημέρωσε μέσα από το instagram της, ανάμεσα στους κριτές του Rising Star.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ με τη βοήθεια μιας απλής εφαρμογής! Στην πρεμιέρα της Κυριακής μπορείς να έχεις ενεργό ρόλο στο talent show.

Το “Rising Star Greece”, η δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για το πολυαναμενόμενο μουσικό talent show “Rising Star” και δίνει στον τηλεθεατή τον «πρώτο λόγο», έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το “Rising Star Greece” είναι διαθέσιμο δωρεάν σε App Store και Google Play με χιλιάδες χρήστες ήδη να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις κορυφαίες αναζητήσεις του ελληνικού κοινού στο App Store, ενώ συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο Google Play.

Το “Rising Star”, είναι το πρώτο μουσικό talent show στο οποίο ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”, κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets). Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Read More

And More