Τζούλια Αλεξαδράτου: Με μαύρο πέπλο στο catwalk! Καρέ καρέ η αποκάλυψή της

Η πιο σέξι guest εμφάνιση της 19ης Athens Xclusive Designers Week ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου. Η διάσημη Ελληνίδα που ζει πια μόνιμα στην Αυστρία με τον άντρα της έκανε πασαρέλα για τον οίκο μόδας Nikos Takis και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φυσικά, η εμφάνισή της ήταν η έκπληξη του show, αφού κανείς δεν περίμενε να την δει εκεί. Μάλιστα, περπάτησε στο stage φορώντας μαύρο πέπλο, πάνω από τη διάφανη μαύρη τουαλέτα της και μέχρι τα αποκαλυπτήρια, όλοι προσπαθούσαν να μαντέψουν ποια είναι. Εκείνη, όμως, δεν κράτησε για πολύ το κοινό σε αγωνία, έβγαλε το πέπλο της και περπάτησε με λάγνο βλέμμα στην πασαρέλα.

Το σχεδιαστικό δίδυμο Nkos-Takis ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την τελευταία μέρα της εβδομάδας μόδας με μια συλλογή από βραδινές δημιουργίες σε θηλυκές σιλουέτες που αναπτύσσονταν επάνω σε elegant υλικά όπως δαντέλες, διαφάνειες και μετάξι. Και η Τζούλια ήταν αυτή που ξεχώρισε. Σε δηλώσει πόυ έκανε μάλιστα στις κάμερες, η Τζούλια, ανέφερε πως δεν έχει σταματήσει το μόντελινγκ. Ασχολείται με αυτό στην Αυστρία και ταυτόχρονο έχει κάνει ένα άνοιγμα στον επιχειρηματικό τομέα.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More