Βίκυ Καγιά: Κόβει την ανάσα με τη νέα σέξι φωτογράφισή της! Video

Σέξι και αποκαλυπτική για μια ακόμη φορά η Βίκυ Καγιά. Μετά το εξώφυλλο στην Madame Figaro (δες εδώ) και τη φωτογράφιση για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά (δες εδώ), η Βίκυ Καγιά ποζάρει για νέο εξώφυλλο και κόβει την ανάσα. Οι αναλογίες της, άλλωστε, είναι τέλειες και η γνωστή καλλονή δέκα μήνες μετά τον ερχομό της Bianca φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μετρώντας, μάλιστα, εκατοντάδες εξώφυλλα και πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού, η Βίκυ ακόμη και μετά τη γέννηση της κόρης της παραμένει μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ως cover girl γνωστού περιοδικού ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Κώστα Αυγουλή.

Το μακιγιάζ της στη φωτογράφιση ανέλαβε η make up artist Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και τα μαλλιά της ο hair stylist Αλέξανδρος Στυλιανός. Ενώ, η Βίκυ ανέβασε και ένα video από τα backstage στο Instagram, λέγοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους συνεργάτες της!

Backstage for @hopethemagazine #thankyouguys @kostasavgoulis @mihalolias_ilias @aleksandros_stylianos @harisgotzamanidis @alexandraspyridopoulou #staytuned

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις



Read More

And More