Βίκυ Χατζηβασιλείου: Σήμερα έχει γενέθλια ο μεγάλος γιος της!

“Σαν σήμερα, έγινα για πρώτη φορά μανούλα. Να μου ζήσεις αγόρι μου! Να έχεις μόνο χαρά!”, έγραψε στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη χαρά γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια του μεγάλου γιου της… και φυσικά την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων στα προσωπικά της -ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα για την οικογένειά της- η Βίκυ μας συγκινεί μέσα από την εκπομπή “Πακέτο” και όπως φαίνεται είναι έτσι και στην προσωπική της ζωή. Γι’ αυτό και ο τρόπος που επέλεξε να πει τα “Χρόνια Πολλά” στον γιο της, τον Χρήστο της (έχει ένα ακόμη αγόρι τον Ορφέα) είναι ξεχωριστός.
Με μια φωτογραφία του ως μωρό, η γνωστή παρουσιάστρια δίνει τις πιο θερμές ευχές της, αποκαλύπτοντας πως σαν σήμερα έγινε πρώτη φορά μητέρα. Η ίδια όπως έχει αποκαλύψει μάλιστα σε συνέντευξή της, και στις δυο εγκυμοσύνες δεν ήξερε το φύλλο του μωρού και ότι γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, χωρίς να κάνει καν επισκληρίδιο.

Σαν σήμερα, έγινα για πρώτη φορά μανούλα. Να μου ζήσεις αγόρι μου! Να έχεις μόνο χαρά!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

Όσο για τις σχέσεις με τα αγόρια της; Αν και οι δυο γιοι δεν ανοίγονται τόσο -για τα προσωπικά τους- στον μπαμπά και σύζυγό της για πάνω από 20 χρόνια Γιάννη Ακκά, με εκείνη τα πράγματα είναι διαφορετικά… “Τα παιδιά μου μου ανοίγονται πολύ . Σε εμένα λένε και για τα προσωπικά τους. Πιο πολλά λένε σε εμένα παρά στον μπαμπά τους”!

Read More

And More