Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου: Σε χριστουγεννιάτικο δείπνο για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δείπνο στην καρδιά της Αθήνας διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στη Μεγάλη Βρετάνια και στήριξαν τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas και να μοιράσουν χαμόγελα χαράς σε δεκάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι χαρά, ο συγκεκριμένος οργανισμός διοργανώνει κάθε χρόνο υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας ένα ξεχωριστό soiree με πολλές εκπλήξεις… για καλό σκοπό!


Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανιδου

Κάπως έτσι και φέτος, η βραδιά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ήταν… μαγική και γεμάτη κοσμικές παρουσίες. Τιμώμενα στο χριστουγεννιάτικο δείπνο με τίτλο «Ένα γράμμα στον Αϊ Βασίλη» ήταν φυσικά οι ιδρυτές του οργανισμού Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, αλλά και ο Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας. Το “παρών” έδωσαν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Έμυ Λιβανίου, η Μπέσσυ Μάλφα που παρουσίασε την εκδήλωση, ο Νίκος Καραγκιαούρης, η Νίνα Λοτσάρη, η Άλκιστης Μπουκουβάλα Πρίνου και πολλοί ακόμη.


Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, μάλιστα, παρουσιάστηκε και επίδειξη γουναρικών της κας Ντίνας Σιώρα και βραδινά φορέματα από τον οίκο Pronovias με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Alice Δικαίου.

Τατιάνα Στεφανίδου με εντυπωσιακό φόρεμα Azzura και πέδιλα και τσάντα Καλογήρου…


Δες Video με τις δηλώσεις της τατιάνας για το φιλανθρωπικό gala:

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Άλκηστις Μπουκουβάλα Πρίνου, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Ζήσης Μπουκουβάλας

Mε τη γνωστή οδοντίατρο και καλή φίλη του ζεύγους Ευαγγελάτου, Φώφη Καμποσιώρα

Νίνα Λοτσάρη

Μπέσσυ Μάλφα

Νίνα Λοτσάρη, Έμυ Λιβανίου

Η Μπέσσυ Μάλφα στη βήμα για την παρουσίαση της βραδιάς…

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Νικόλαος Καραγκιαούρης

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More