Υβόννη Μπόσνιακ: Η πρώτη συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο και η επιθυμία για δεύτερο μωρό!

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει γνωστή στο ευρύ κοινό ως η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου με τον οποίο απέκτησε και ια κόρη. Στην πορεία, ωστόσο, κατάφερε να μας αποδείξει πως εκτός από σύντροφος είναι πολλά περισσότερα: είναι μια υπέροχη μαμά, μια ταλαντούχα σχεδιάστρια αλλά και μια αντικειμενική κριτής στο ριάλιτι “Star Κύπρος” που παίζει στο κυπριακό star.

Η κόρη της και πώς την μεγαλώνουν
Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της είναι αυτός της μητέρας, αφού από τότε που απέκτησε την κόρη της με τον Αντώνη Ρέμο ένιωσε να ολοκληρώνεται! Πώς είναι, όμως, να είσαι παιδί του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ;
Μπορεί να μεγαλώσεις όπως οποιοδήποτε παιδί;
«Δεν ξέρω τι εννοείτε όταν λέτε ένα οποιοδήποτε παιδί. Φυσικά και το παιδί μου δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιδί αλλά αυτό θα απαντούσαν όλες οι μαμάδες του κόσμου! Και την αγάπη που δείχνουμε και δίνουμε στο παιδί μας την παίρνουν όλα τα παιδιά του κόσμου από τους γονείς τους. Οπότε πιστεύω ότι το παιδί μας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό παιδί», απαντά.
Πώς είναι, όμως, ο Αντώνης Ρέμος ως μπαμπάς; Ασχολείται; «Ο Αντώνης δεν ασχολείται απλά με την κόρη του, της αφιερώνει πολλές ώρες όταν του το επιτρέπει το πολυάσχολο πρόγραμμά του. Παίζει μαζί της, την κοιμίζει στην αγκαλιά του και κάνει ότι θα έκανε κάθε πατέρας αν στο σπίτι υπήρχε ένα μωρό. Οι καλύτερες στιγμές μας είναι όταν είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια.
Η πρώτη συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο που έμελε να της αλλάξει τη ζωή!

Η ζωή της Υβόννης μετά τον Αντώνη είναι εντελώς διαφορετική. Ήταν, όμως, μια αλλαγή που είχε να κάνει και με τον χαρακτήρα της;
«Δεν ξέρω αν με άλλαξε, με έχει κάνει όμως καλύτερο άνθρωπο, να είμαι ήρεμη και να σκέφτομαι διαφορετικά. Θαυμάζω τον Αντώνη για την ομορφιά της ψυχής του, την καθαρότητά του και τον τρόπο που διαχειρίζεται την ζωή με τα προβλήματά της και τους ανθρώπους. Επίσης, με έκανε μητέρα και αυτό, ναι, είναι μεγάλη αλλαγή!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει βέβαια και η πρώτη συνάντηση της Υβόννης Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο: «Την πρώτη φορά που βγήκα στην Αθήνα οι φίλοι μου με πήγαν στο Αθηνών Αρένα που τραγουδούσε ο Αντώνης. Ήταν το 2008 και πήγα με μια παρέα αργά, δεν ήξερα κανέναν και δεν είχα ιδέα πώς διασκεδάζει ο κόσμος στην Ελλάδα. Όμως, μου άρεσε πολύ!

Η Υβόννη σε talent show!

Η Υβόννη μας έχει συνηθίσει να είναι πιο χαμηλών τόνων και να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Φέτος, όμως, την βλέπουμε στο κυπριακό Star σε ρόλο κριτή για το ριάλιτι σόου Star Κύπρος. Τι ήταν αυτό που την παρακίνησε να το κάνει;
«Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω τηλεόραση. Δέχτηκα μια πρόταση από έναν φίλο μου που εργάζεται στο Mega One και τότε άρχισα να το σκέφτομαι. Το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και τόλμησα να το κάνω, σκεπτόμενη ότι η Κύπρος είναι πιο ήπια αφγορά τηλεοπτικά σε σχέση με την Ελλάδα, μια και είναι μια πιο μικρή κοινωνία και προσιτή για ένα τέτοιο βήμα!».

«Ήρθα στην Ελλάδα για έξι εβδομάδες κι όμως έχουν περάσει δέκα χρόνια!»
Η Υβόννη Μπόσνιακ ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο προκειμένου να ταξιδέψει στον κόσμο. Σήμερα, είναι εκείνη που σχεδιάζει ρούχα και έχει την δική της ομώνυμη σειρά που πάει εξαιρετικά καλά σε Ελλάδα και Κύπρο. Το modeling, λοιπόν, ήταν που την έφερε στη χώρα μας.
«Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν ήταν το όνειρό μου από μικρή να γίνω μοντέλο. Τελειώνοντας τις σπουδές μου στη Γερμανία αποφάσισα να το κάνω για λίγο διάστημα γιατί αυτή η δουλειά θα μου έδινε τη δυνατότητα να ταξιδέψω […] Μέσα σε αυτό το πλαίσιο επισκέφτηκα την Ελλάδα με πλάνο να μείνω για έξι εβδομάδες. Έχουν, όμως, περάσει ήδη δέκα χρόνια κι έχω αγαπήσει την Ελλάδα τόσο πολύ!».
Τα όνειρά της για το μέλλον
Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν ζητάει πολλά από την ζωή της και, όπως λέει, τα όνειρά της δεν είναι τρελά: «Θέλω να έχω μια όμορφη και ήρεμη ζωή με την οικογένειά μου και μακάρι αυτή να μεγαλώσει κι άλλο αν το θέλει ο θεός!».

Τα όνειρά της για το μέλλον
Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν ζητάει πολλά από την ζωή της και, όπως λέει, τα όνειρά της δεν είναι τρελά: «Θέλω να έχω μια όμορφη και ήρεμη ζωή με την οικογένειά μου και μακάρι αυτή να μεγαλώσει κι άλλο αν το θέλει ο θεός!».

Read More

And More