Angelina Jolie: “Νιώθω διαφορετικά που αποκαλώ τον Brad σύζυγο μου”

Σχεδόν μία δεκαετία αφού έγιναν ζευγάρι, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie επισημοποίησαν τη σχέση τους με ένα ρομαντικό γάμο το 2014. Θα υπέθετε κανείς ότι η διάρκεια της σχέσης τους αλλά και το γεγονός ότι είναι ήδη γονείς 6 παιδιών, θα έκανε τους δύο ηθοποιούς να μην νιώθουν κάποια αλλαγή στην οικογενειακή τους ζωή μετά… την κουλούρα.

Ωστόσο η Angelina Jolie αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Daily Mirror, πως υπάρχουν διαφορές πριν και μετά τον γάμο τους.”Νιώθω διαφορετικά όταν αποκαλώ τον Brad σύζυγό μου ή όταν εκείνος με αποκαλεί σύζυγό του. Έχει διαφορετική ζεστασιά και σε κάνει να βλέπεις τον άλλο με έναν διαφορετικό τρόπο”.

Η ίδια ανέφερε σχετικά με τον γάμο τους το περασμένο καλοκαίρι στη Γαλλία: “Δεν νιώθαμε ότι μας έλειπε κάτι ή ότι ο γάμος μας ήταν απαραίτητος και αυτό είναι που τον έκανε τόσο όμορφο. Νιώθαμε πλήρεις, ενώ η δέσμευση που είχαμε ήδη αναλάβει απέναντι στα παιδιά μας δεν είναι κάτι από το οποίο μπορούσαμε να ξεφύγουμε εύκολα, επομένως νιώθαμε ήδη δεσμευμένοι”.

“Θέλαμε περισσότερο να επαναλάβουμε αυτή τη δέσμευσή μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να γιορτάσουμε αυτή την ένωση μας με τα παιδιά μας”, κατέληξε η ηθοποιός.

Read More

And More