Bobbi Kristina Brown: Θύμα εγκληματικής ενέργειας; Τι αποκαλύπτουν οι αστυνομικές αρχές;

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η αστυνομία της Georgia για το βράδυ που η Bobbi Kristina Brown βρέθηκε βυθισμένη στη μπανιέρα της. Η 21χρονη δίνει τη μάχη της με το θάνατο και βρίσκεται ακόμα σε μηχανική υποστήριξη. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για εγκληματική ενέργεια εναντίον της που οδήγησε στη σημερινή της κατάσταση.

“Από την αρχή η έρευνα που διεξάγεται από την αστυνομία ήταν για εγκληματική ενέργεια. Δεν συνέβη κάτι που να άλλαξε τον χαρακτηρισμό αυτό” εξηγεί εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Rosswell. “Αυτή η έρευνα δεν σημαίνει ότι θα καταλήξει σε ποινικές κατηγορίες ενάντια σε κάποια άτομα”, διευκρίνισε το ίδιο πρόσωπο.

“Διεξάγουμε ακόμα έρευνες στο σημείο όπου βρέθηκε” εξηγεί η ίδια πηγή. Εντωμεταξύ πηγή από την οικογένεια της Bobbi Kristina είχε δηλώσει στο αμερικανικό People την περασμένη εβδομάδα, πως “η αστυνομία ερευνά για χρήση ναρκωτικών ουσιών και την πιθανή προσπάθεια να απομακρυνθούν σημαντικά στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος”.


Με τον Nick Gordon

Στις 31 Ιανουαρίου η Bobbi Kristina Brown βρέθηκε αναίσθητη και βυθισμένη στην μπανιέρα της από τον άνθρωπο που αποκαλούσε σύζυγό της – χωρίς ωστόσο να έχουν παντρευτεί νόμιμα όπως υποστηρίζει το περιοδικό – Nick Gordon και τον φίλο του ζευγαριού Max Lomaz.

Read More

And More