Δυναμική επιστροφή της Cheryl Cole μετά το χωρισμό!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η γνωστή τραουδίστρια να έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τη συμμετοχή της στο X-Factor και την προσωπική της ζωή, ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως προσπαθεί μέσα από το νέο άλμπουμ της να σου υπενθυμίσει το ταλέντο της.

Η Cheryl Cole επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα προσωπική δουλειά της με το όνομα “Messy Little Raindrops”. Στη φωτογράφηση που έκανε για το νέο άλμπουμ της έδειχνε πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ, φορώντας ένα πορτοκαλί-ροζ φόρεμα και τις leopard μπότες του οίκου Christian Louboutin.

Το concept της φωτογράφησης ήταν να παρουσιάσει την νεαρή τραγουδίστρια σαν πριγκίπισσα της pop και απ’ ότι φαίνεται το πέτυχε με το απαλό μακιγιάζ και τα ανέμελα ξανθά μαλλιά να πέφτουν στους ώμους της.
Η συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις αρχές του επόμενου μήνα και η Cheryl περιμένει ανυπόμονα να ακούσει τις εντυπώσεις των θαυμαστών της.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που κάνει η γνωστή τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της με τον Ashley Cole, ο οποίος φαίνεται πως της στοίχισε πολύ. Η ίδια, μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στον Piers Morgan, ότι ο χωρισμός της ράγισε την καρδιά. “Με πλήγωσε πολύ ο χωρισμός μας, αλλά θα αγαπώ για πάντα τον Ashley”, αναφέρι χαρακτηριστικά η Cheryl Cole.

Ακόμη, η 27χρονη τραγουδίστρια σημειώνει ότι επικοινωνεί συχνά με τον ποδοσφαιριστή παρά το απρόσμενο διαζύγιο τους.

Read More

And More