Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Δαλιανίδης

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, νοσηλεύεται ο Γιάννης Δαλιανίδης. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών εισήχθει στο νοσοκομείο την Παρασκευή το απόγευμα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Την περασμένη Τετάρτη μεταφέρθηκε στο μοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν ότι ο αιματοκρίτης του έχει πέσει, ενώ εντοπίστηκε πρόβλημα στην λειτουργία των νεφρών. Όμως την Παρασκευή το απόγευμα αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου εργάζεται ο γιατρός που τον παρακολουθεί.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονταν οι συγγενείς του, η οικονόμος του Δώρα αλλά και φίλοι που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν. Ανάμεσα στα άτομα που τον επισκέφθηκαν είναι και η επιστήθια φίλη του Μάρθα Καραγιάννη πήγε το Σάββατο το πρωί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή, ενώ οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα πάρει σύντομα εξιτήριο. Παρόμοιο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και πριν ένα χρόνο, αλλά ο σκηνοθέτης το ξεπέρασε γρήγορα.

Read More

And More