T-SANTA CLAUS! Τι τσάντες κρατάνε οι σταρ; Αυτές που ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη

Οι γιορτές είναι μια πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις την καθημερινή σου τσάντα και να κάνεις ένα τέλειο δώρο στον εαυτό σου… Εμείς σου παρουσιάζουμε εδώ τις αγαπημένες τσάντες των celebrities για να διαλέξεις εκείνη που θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος.

H Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αντικαταστήσει τη Louis Vuitton της (που κρατούσε καθημερινά τους τελευταίους μήνες) με την Dolce & Gabbana Mama, μια μάλλινη τσάντα σε γκρι χρώμα με εσωτερική επένδυση από ύφασμα σε λέοπαρ. Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο chic καθημερινές τσάντες που θα μπορούσε να διαλέξει η Φαίη για τις μεσημεριανές της βόλτες!

Η Emma Watson είναι η καλύτερη πρέσβειρα που θα μπορούσε να είχε ο οίκος Burberry! Σε καμία από τις εμφανίσεις της δεν απουσιάζει ένα Burberry στοιχείο! Το τελευταίο της πάθος είναι η τσάντα Knight από την Burberry Prorsum από μαύρο δέρμα και μεταλλικές λεπτομέρειες!

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει υιοθετήσει ένα κλασικό στιλ τα τελευταία χρόνια με αναπόσπαστο στοιχείο τις τσάντες Chanel! H σειρά classic είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για διαχρονικές κομψές εμφανίσεις!

Λίγες γυναίκες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια Patchwork τσάντα όπως η Claudia Schiffer! H Balenciaga της είναι κατασκευασμένη από vintage δέρματα και εναρμονίζεται τέλεια με το λονδρέζικο στιλ της.

H Κατερίνα Καινούριου μας δείχνει πολύ συχνά την αγάπη της για τα Alexander McQueen αξεσουάρ! Την έχουμε προσέξει αρκετές φορές να κρατάει clutch από τις συλλογές του! Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με την Demanta σε χρώμα ροζ-nude!

Το στιλ της Nicky Hilton στους δρόμους του Los Angeles είναι πάντα άξιο λόγου! Ξέρει πολύ καλά πως να συνδυάζει διαχρονικά κομμάτια με τις τελευταίες τάσεις της μόδας! Η Lady Dior που κρατάει είναι μια τσάντα με μεγάλη ιστορία, είναι μια τσάντα που έγινε ιδιαίτερα διάσημη στα χέρια της Πριγκίπισσας Diana.

Read More

And More