Κ. Γκαγκάκη: Θα βάλω την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για ένα παιδί!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μία δυναμική γυναίκα που έχει χτίσει την καριέρα της με κόπο και μεράκι. Κάποιοι τη λένε χαριτολογώντας Lady Gaga ενώ άλλοι την χαρακτηρίζουν ως ”σιδηρά κυρία”. Τι έχει να πει γι’αυτό; ”Τον όρο Lady Gaga μου τον απέδωσε ο Σάκης και δεν έχω καμία σχέση. Όσο για το σιδηρά κυρία με χαρακτήρισαν έτσι επειδή θεωρείται ότι για να είσαι καλός στη δουλειά σου πρέπει να είσαι απρόσιτος. Δεν θα μπορούσα, όμως, να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου απρόσιτο. Είμαι ένας κυκλοθυμικός άνθρωπος, πάρα πολύ γκρινιάρα, ενίοτε κρύβω πολύ πεσιμισμό και ανασφάλεια. Θεωρούσα, ας πούμε, πολύ ζαβή την Πολυάννα των παιδικών μου χρόνων, που ήταν χαρούμενη για όλα”, εξομολογείται στη RealNews.

Κάνει ψυχανάλυση γιατί τη βοηθάει να ανακαλύπτει στοιχεία των άλλων αλλά και του εαυτού της, στοιχεία που πολλές φορές δεν της αρέσουν. ”Καταλαβαίνω ότι είμαι αρκετά σκληρή με τους άλλους. Επειδή εμένα δεν μου χαρίστηκε τίποτα δεν θα χαρίσω τίποτα. Επειδή εμένα μου δόθηκαν ευκαιρίες, της δίνω κι εγώ απλόχερα. Είμαι πολύ αμελής και πληγώνω πολύ τους φίλους μου, αφήνοντάς τους μεγάλα χρονικά διαστήματα στη μπάντα γιατί προτεραιότητα έχει η δουλειά”, παραδέχεται.

Ακούγεται ότι έχει κόντρα με το Νίκο Μουρατίδη λόγω του ότι η Κατερίνα δίνει ευκαιρίες και σε… μπουζουξούδες. ”Θεωρώ λιγάκι αστείο και δήθεν να σχολιάζουμε, να κρίνουμε κάποια είδη τα οποία, καλώς ή κακώς, όλοι έχουμε πάει να παρακολουθήσουμε. Λοιπόν, αυτό θα το δεχόμουν από ανθρώπους που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στα μπουζούκια”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πολλοί της άσκησαν άσχημη κριτική όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου: ”Διάβασα ερμηνείες από ορισμένους που για μένα δεν υπήρχαν. Ήταν τόσο ξεκάθαρο και ανθρώπινο όσο φάνηκε. Άκουσα τρομερά πράγματα μέχρι και ότι θα απολυθώ. Όταν η Τατιάνα έφυγε από το κανάλι , εξέφρασα την άποψη του καναλιού και συνεχίζω να την εκφράζω: Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ”, απαντά.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Βασίλη Μπουραντά και τον γάμο λέει: ”Δεν θα εκτιμούσα ποτέ έναν άντρα δίπλα μου για τον οποίο θα αποφάσιζα και θα διέταζα – δεν θα ερωτευόμουν ποτέ! Κάποια στιγμή της ημέρας θέλω κάποιος να αποφασίζει για μένα. Ο σύντροφός μου το έχει και μου παρέχει έτσι απόλυτη ασφάλεια. Όταν θα υπάρξει παιδί θα υπάρξει και γάμος και κανέρα ρολόι μου δεν έχει χτυπήσει. Μπορεί να μην έχει μπαταρίες τι να σου πω; Μέχρι τώρα θεωρώ ότι το παιδί το κάνεις ή πολύ μικρός ή σε μια ηλικία που έχεις ξεπεράσει τα δικά σου κόμπλεξ. Ήθελα πάντα, όταν θα αποφάσιζα για παιδί, οι δικές μου ανάγκες να μπουν σε δεύτερη μοίρα. Μέχρι τώρα, θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω πράγματα για μένα. Τώρα έχω την αίσθηση ότι πρέπει να τα βάλω στη μπάντα. Θα βάλω την καριέρα μου, πάντως, σε δεύτερη μοίρα και θα αρχίσω να δουλεύω λιγότερο όταν θα έχω στόχο να μεγαλώσω ένα παιδί”.

Παραδέχεται πως την έχει φλερτάρει διαγωνιζόμενος του X – factor και πως την εξυπηρέτησε αφάνταστα ότι η ομάδα της, η οποία αποτελούταν από αγόρια, τη θαύμαζε και την υπάκουε.

Read More

And More