Τι είδαμε στην πρεμιέρα του “Just the two of us”!

To τηλεοπτικό κοινό ανυπομονούσε να δει τα σκετσάκια του παρουσιαστήμε τα οποία μας κίνησε το ενδιαφέρον από τα trailer αλλά και την εκπομπή “Twenty” και έτσι από τις 9 έως τις 12 το βράδυ, το Mega έκανε 30,4 στο γενικό σύνολο και 33,5 στο νεανικό κοινό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα

Από νωρίς το απόγευμα οι συντελεστές του “Just the two of us” ξεκίνησαν πρόβες για την μεγάλη πρεμιέρα που έγινε χθες στις 21:00. Το talent show του μεγάλου καναλιού μπορεί να είναι για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά σίγουρα αποτελεί και έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου οι celebrities που συμμετέχουν θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό… στο τραγούδι!

Ο Γιώργος λίγο πριν την πρεμιέρα βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιχτυχία για την αποψινή βραδιά!

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε

Οι “μαθητές” και οι “καθηγητές” βγήκαν στην σκηνή ο ένας μετά τον άλλον τραγουδώντας από ένα στίχο από διαφορετικά κομμάτια. Πρώτες βγήκαν οι Ελένη Φουρέιρα, Έυη Αδάμ, Αμαρυλλίς και Μαρία Κορινθίου, που τραγούδησαν μαζί το Alejandro της Lady Gaga. Στο τέλος, εμφανίστηκε ο Γιώργος και η Δούκισσα τραγουδώντας το “Just the two of us”.

Στη θέση της κριτικής επιτροπής είδαμε τους επαγγελματίες που αγαπούν, ασχολούνται και ζουν με τη μουσική: ο Στέφανος Κορκολής, ο Κώστας Τουρνάς , η Λυδία Παπαιωάννου και η Αθηναϊδα Νέγκα. Κάθε εβδομάδα θα αξιολογούν τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων ζευγαριών, όπως έκανα και σήμερα και στο τέλος κάθε show θα αποχωρεί και ένας παίκτης. Χθες ωστόσο δεν υπήρξε καμία αποχώρηση καθώς ήταν το πρώτο live.

Τα ζευγάρια με την σειρά που εμφανίστηκαν

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη με τον Ησαΐα Ματιάμπα τραγούδησαν το “Telephone” της Beyonce με τη Lady Gaga.

Η Ελπίδα μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη τραγούδησαν την διασκευή της Άννας Βίσση στο τραγούδι Breathless με τίτλο “Κόντρα”.

Η Μαρία Κορινθίου με τον ράπερ Bo τραγούδησαν το “Right Round”.

Ο Αντώνης Βλοντάκης με τη Ραλλία Χριστίδου τραγούδησαν το “Πριν μας δει κανείς” του Μύρωνα Στρατή.

Η Κατερίνα Στικούδη με τον Νίκο Μίχα είπαν το τραγούδι “Tainted Love”.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη Φλώρα Θεοδώρου τραγούδησαν το “Η Καρδιά μου” του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Αμαρυλλίδα τραγούδησαν το “Dance with somebody”.

Ο Χρήστος Χολίδης με την Μαρία Μπεκατώρου με το “Είσαι παιδί μου πειρασμός”.

Ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Μιχάλης Μουρούτσος, με την Τζώρτζια Κεφαλά από τους Μπλε τραγούδησαν ένα medley του “Loosing my religion” μαζί με το ” Τα Λόγια Κομμάτια”.

Ο Κώστας Καραφώτης με την Ελένη Φιλίνη που τραγούδησαν το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη “Σ’ αγαπώ”.

Η Ελένη Φουρέιρα με τον Παναγιώτη Πετράκη τραγούδησαν το “Love and Sexy Magic” του Justin Timberlake.

Ο Λευτέρης Πανταζής με την Εύη Αδάμ τραγούδησαν το “Στης Εκκλησιάς την πόρτα”.

Τα ντουέτα τα συνόδευσε μία ζωντανή ορχήστρα που ήταν στο στούντιο μετατρέποντας το show σε party! Άλλωστε σε τέτοια διάθεση ήταν και η δύο οικοδεσπότες της βραδιάς. Ο ρόλος της όμορφης Δούκισσας στο show ήταν εκτός των άλλων να μεταδίδει το κλίμα από τα παρασκήνια μιλώντας με τους διαγωνιζόμενους!

Το κλείσιμο του show

Στο τέλος της βραδιάς, η κριτική επιτροπή αποφάσισε ποιο από τα δύο ζευγάρια που ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση, θα έπαιρνε την ασυλία για το επόμενο live, σύμφωνα με τον κανονισμό του παιχνιδιού. Επειδή όμως δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Τουρνάς έκανε “κορώνα ή γράμματα” και την ασυλία κέρδισαν οι Ελπίδα με τον Ιωαννίδη οπότε το ζευγάρι απαλάσσεται από την διαδικασία αποχώρησης για την επόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι το αποτέλεσμα της ασυλίας χαροποίησε τον μάνατζερ του Ιωαννίδη, Ηλία Ψινάκη ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο από την έναρξη του show. Αφού ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές συνέβη ένα περιστατικό που αναστάτωσε όλη την παραγωγή, λιποθύμησε επάνω στην σκηνή η Φλώρα Θεοδώρου.

Δες την έναρξη του show:

Διάβασε την άποψη της τηλεκριτικού του TLIFE, Ν. Νικολαΐδου και πες μας και την δική σου άποψη!

Read More

And More