Κατερίνα Καινούργιου: Θα κινηθεί νομικά για το άρθρο που συνδέει το όνομα της με χάπια αδυνατίσματος!

Σάλος έχει προκληθεί από άρθρο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα που συνδέει τα ονόματα της Φαίης Σκορδά, της Κατερίνας Στικούδη, της Κατερίνας Καινούργιου και της Έλενας Παπαρίζου – χωρίς την άδεια τους- με χάπια αδυνατίσματος. Η Κατερίνα Στικούδη έχει ήδη απευθυνθεί στις αρχές για το ζήτημα, ενώ και η Φαίη Σκορδά δήλωσε πως θα πράξει το ίδιο.

/

Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, όπως δηλώνει στο TLIFE πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. “Δεν είχε δει το άρθρο η ίδια, την πήραν όμως τηλέφωνο δικοί της άνθρωποι και την ενημέρωσαν. Αγχώθηκε με το που το άκουσε αλλά όχι για την ίδια”, σημειώνει το ίδιο πρόσωπο και συμπληρώνει: “Ο λόγος για τον οποίο θα κινηθεί μέσω της νομικής οδού δεν είναι κάτι που θα κάνει για τον εαυτό της. Αυτό που την αγχώνει είναι πως μπορεί κάποια κορίτσια που την έχουν ως πρότυπο, να δουν το άρθρο και να αγοράσουν αυτά τα σκευάσματα, που δεν γνωρίζουμε αν είναι επικίνδυνα”.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να προστατευθεί το κοινό αλλά και να απεμπλακεί το όνομα της από τα επίμαχα σκευάσματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Read More

And More