Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την προσωπική της ζωή: “Έχουν συμβεί πάρα πολλές αλλαγές και δεν τις έχει καταλάβει κανένας”

Σε μια εντυπωσιακή και άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση πόζαρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το περιοδικό People. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” μίλησε στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι για όλα. Η συζήτηση αναπόφευκτα ήρθε και στην προσωπική της ζωή για την οποία η παρουσιάστρια έχει πει πως δεν θέλει να μιλά αυτό το διάστημα.

Όταν ρωτήθηκε για αυτό η ίδια απάντησε: “Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα; Πως, όταν θέλεις να κρατάς τα προσωπικά σου μόνο για σένα, μπορείς. Έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου και δεν τις έχει καταλάβει κανένας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατεύσεις ό,τι βιώνεις, είτε είναι δύσκολο είτε όμορφο”.

Τι θα σε κάνει να μιλήσεις για τα προσωπικά σου;
Θα μιλήσω όταν θα νιώσω πολύ χαλαρή, τελείως ελεύθερη. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο.

Ποιος είναι ο πιο μεγάλος σου φόβος;
Να μην περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε, που είμαστε σαν οικογένεια. Το περσινό Πάσχα ήταν πολύ δύσκολο, το πιο δύσκολο της ζώης μου, γιατί ήμουν μόνη μου. Είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Έχω συνδυάσει τις χαρές και τις λύπες μου με τους ανθρώπους μου, θέλω να είμαστε όλοι μαζί. Η μαμά μου έχει δύο αδελφές, η πιο μικρή είναι 35 χρονών είναι σαν να είναι η κολλητή μου. Είμαστε όλο γυναίκες στην οικογένεια και ίδιες σχεδόν. Είμαστε πολύ δεμένες και κάνουμε πολύ παρέα. Πάντα ανοίγαμε το σπίτι μας και αυτό κάνω κι εγώ με τους φίλους μου. Θέλω να με φαντάζομαι με πολλά παιδιά και πολλά σκυλιά. Μου αρέσει η ζωντάνια στο σπίτι.

Έχεις οραματιστεί τον εαυτό σου ως νύφη;
Θα με φανταζόμουν τελείως απλή και απέριττη, τύπου ξυπόλητη στη θάλασσα, με στεφανάκι στα μαλλιά στη Ρόδο, γιατί με το νησί μου έχω πολύ ιδιαίτερο δέσιμο. Κανονικά κοιμάμαι πολύ νωρίς, 10.00 – 11.00 μ.μ. αλλά όταν γυρνάω στη Ρόδο δεν θέλω να κοιμάμαι τη νύχτα. Παίρνω το αμάξι της μαμάς μου και κάνω βόλτες. Στα μέρη που έχω πάει εκδρομές, εκεί όπου έκανα το πρώτο μου ραντεβού. Έχω πολλές αγαπημένες αναμνήσεις. Είναι σαν να ρουφάω οξυγόνο. Όλη την ενέργεια που δίνω την παίρνω πίσω στη Ρόδο.

Διάβασε περισσότερα στο τελευταίο People που κυκλοφόρησε.

Read More

And More