Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.10.2010 | 07:00

Το love story της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη!

Το love story της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια ρομαντική ιστορία αγάπης φαίνεται πως ζει η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega “Το Νησί” Kατερίνα Λέχου με τον αγαπημένιο της Μάνο Στρατάκη. Το διάσημο ζευγάρι συμπληρώνει 3 χρόνια σχέσης και είναι πολύ ευτυχισμένο. 
 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια μέσω του κοινού τους φίλου Μάνου Γαβρά, ο οποίος είναι και κολλητός του Κρητικού επιχειρηματία που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης Κατερίνας Λέχου. Ο Μάνος Γαβράς είχε γνωριστεί με την διάσημη ηθοποιό το 1998 στη Νέα Υόρκη και είναι φίλος του Μάνου Στρατάκη από το γυμνάσιο. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους.
 
Όπως δηλώνει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον στο περιοδικό People: “Όταν γνωρίστηκαν συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν έκανε τη σχέση τους να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, απλώς από τότε άρχισαν να βλέπονται συχνά”. Ωστόσο, οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια και φαίνονται να είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Πώς ξεκίνησε όμως η σχέση τους;
 
Οι δυο τους διασκέδαζαν πολύ μαζί κάθε φορά που έβγαιναν, όποτε όμως κάποιος τους ρωτούσε αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν συμβαίνει “τίποτα απολύτως”! Ακόμη, η Κατερίνα δεν κατέβαινε στην Κρήτη για διακοπές μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Εκείνο το καλοκαίρι άρχισαν όλα! Η συμπεριφορά και τον δυο έγινε λίγο διαφορετική και οι φίλοι τους άρχισαν να καταλαβαίνουν πως κάτι τρέχει αναμεσά τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί τον Οκτώβριο του 2007.
 
Ωστόσο, τόσο ο Μάνος όσο και η Κατερίνα δεν ήθελαν να πάρει δημοσιότητα η σχέση τους και να ασχοληθούν τα μέσα ενημέρωσης μαζί τους.
 
Πριν από ένα χρόνο η γνωστή ηθοποιός γνώρισε του γονείς του αγαπημένου της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελούντα. Σήμερα, το ζευγάρι περνά πολλές ευχάριστες ώρες μαζί, βγαίνοντας στο κέντρο της Αθήνας ή μένοντας στο σπίτι για να δουν DVD.
 
Και οι δυο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων που δεν τους αρέσει να προκαλούν με τη σχέση και την προσωπική τους ζωή. Ξεκίνησαν τη σχέση τους αθόρυβα και το ίδιο αθόρυβα τη συνεχίζουν. Όσο για το θέμα του γάμου, όσοι τους γνωρίζουν ισχυρίζονται: “Δεν τέθηκε ποτέ ανάμεσά τους το θέμα του γάμου με την έννοια της συζήτησης και του προγράμματος. Ζουν μαζί κι αυτό τους κάνει ευτυχισμένους”. Παράλληλα, όμως, αναφέρουν πως κατά τηνπαρουσία τους στο γάμο του φίλου τους Γιώργου Ανδρεαδάκη στην Ελούντα, όλοι τους εύχήθηκαν και στα δικά τους.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10